folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder KPSS Eğitim Seti Genel Yetenek-Genel Kültür 2016 - 82Dvd

KPSS Eğitim Seti Genel Yetenek-Genel Kültür 2016 - 82Dvd

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba kardeşim için indirmiştim kendisi ile paylaşmak içinde yandex diske attım, sizlerde indirebilirsiniz. Toplam 63gb, KPSS ile pek bilgim yok bu yüzden sorunuz olursa cevaplayamayacam. Videolar yüksek çözünürlüdür, örnek olarak indirmeden bir kaç video açarak seyredebilirsiniz.

2016 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Görüntülü Eğitim Seti 82 DVD Güncel 5 Deneme Yargı Yayınları, Profesyonel Uzman ve Deneyimli Kadro İle Hazırlanan bu Eğitim setininin İçeriği;
    Adım Adım KPSS Konu Anlatımı, HD Kalitesinde Ses ve Görüntü, Çıkmış Soru Denemeleri, Tüm KPSS Konularının Anlatımı., Çıkabilecek Sorular ve Açıklamaları
    Konuları Tekrar Tekrar İzleme ve Uygulama İmkanı bulabileceğiniz ve Kendinizi Dershane Ortamında Hissedebileceğiniz Rahat Çalışma İmkanı Sunmaktadır.
    Öğretmen Adayları, Lisans Mezunları, Ortaöğretim Mezunları İçin Geçerli Olan Bu Set, KPSS Sınavına uygun Olarak Hazırlanmıştır.

Download: https://yadi.sk/d/ACk7qQE_nXgwQ

Tarih Videoları: https://yadi.sk/d/Ut8-fSFBoUPrj örnek olark bir kaç video seyredin, hoşunuza giderse indirin.Bölümü Tarih olaranlar için paylaşıyorum, Son olarakda bugun yarın kimyayı paylaşacağım okadar.

candemirhalil tarafından 08/Şub/16 09:41 tarihinde düzenlenmiştir

Veni, vidi, vici
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

hocam bokunu yiyim silme. biriside yedeklesin lutfen eve gidince indirecem duzgun internet yok.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

hocam bokunu yiyim silme. biriside yedeklesin lutfen eve gidince indirecem duzgun internet yok.

Gerek yok gardaş, 300gb yandex alanı var zaten. 1-2 ay tutacam dosyaları

Veni, vidi, vici
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

arşiv olarak indir dediğimde ole kalıyor .

bu arşivi en hızlı nasıl indirebilirm . 

edit: sorumun cevabını buldum ttnet roketmiş ve fiber net müşterileri yararlanabiliyormuş :( neyse 2 güne iner inşallah :S

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Roket.aspx

samaccc tarafından 22/Oca/16 09:23 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

arşiv olarak indir dediğimde ole kalıyor .

bu arşivi en hızlı nasıl indirebilirm . 

Doğru, hata benim yandeximden kaynaklanıyor galiba, 1 tane dosyayı kırmızı X olarak görmüş sürekli onu yüklemeye çalışıyor. Ben O dosyayı web üzerinden yüklüyorum şimdi, yükleme bittikten sonra hata vermeyecektir eminim.

Tüm dosyalar yüklendi yandexe, ama bende arşiv olarak indir dediğimde inmiyor. Tek tek iniyor melet, bu kısmı düşünmemiştim.

candemirhalil tarafından 22/Oca/16 09:56 tarihinde düzenlenmiştir

Veni, vidi, vici
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

Hay canını yiyim

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek

Hocam çok saolasın bize nasıl büyük bi  iyilik yaptığının farkında değilsin .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

sorun yok . tek tek indiririm.

Tekrar teşekkürler. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

bende indirmeye başladım tek tek link alıp indiriyorum idm ile

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

arşiv olarak indir yokmu :/ sırf arşiv olarak indirmek için ttnet roketi aktif ettim ama nafile:/ sanırım problem yandexten kaynaklanıyor.. bizim gibi hizmeti free olarak kullanan reaya sınıfına arşiv olarak indirme özelliğini kısılamışlar.

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

arşiv olarak indir yokmu :/ sırf arşiv olarak indirmek için ttnet roketi aktif ettim ama nafile:/ sanırım problem yandexten kaynaklanıyor.. bizim gibi hizmeti free olarak kullanan reaya sınıfına arşiv olarak indirme özelliğini kısılamışlar.

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
Toplam Hit: 7924 Toplam Mesaj: 49
kpss eğitim seti