KPSS Eğitim Seti Genel Yetenek-Genel Kültür 2016 - 82Dvd
-
cuneyd bunu yazdı
Kaç gb toplam? İndirsem mi diye düşünüyorum.
64-65 gb
-
Arşiv olarak çok indirmek isteyen arkadaşlarım var biliyorum. bunu mesaj kutumdanda öğrendim bu sebeple sıkıştırarak dosyaları ayrıca upload ediyorum.
arşiv olarak indirmek isteyenler konu düzenlendi. ilk sayfadaki linkten indirin lütfen.
-
candemirhalil bunu yazdı
Arşiv olarak çok indirmek isteyen arkadaşlarım var biliyorum. bunu mesaj kutumdanda öğrendim bu sebeple sıkıştırarak dosyaları ayrıca upload ediyorum.
arşiv olarak indirmek isteyenler konu düzenlendi. ilk sayfadaki linkten indirin lütfen.
türkçe yi bitirdim. Akşam evde coğrafya ile vatandaşlığı indireceğim.
Saol hocam.
Bu arada hocam tarih 17 dvd gözüküyor. 17 DVD de tüm tarihi nasıl anlatmış bunlar onu anlamadım? Eksik dvd veya konu yok değil mi?
-
DrKill bunu yazdıcandemirhalil bunu yazdı
türkçe yi bitirdim. Akşam evde coğrafya ile vatandaşlığı indireceğim.
Saol hocam.
Bu arada hocam tarih 17 dvd gözüküyor. 17 DVD de tüm tarihi nasıl anlatmış bunlar onu anlamadım? Eksik dvd veya konu yok değil mi?
Eksik dosya yok. Tarih 17 video orjinalindede
-
cok teşekkürler sanırım bu yıl işime yarayacak :)
-
hepsini indirdim teşekkür ederim
-
İndirip mail.ru'ya atan varsa klasör linkini atabilir mi ? Direk kendi hesabıma çekeyim.
-
hepsini indirdim teşekkür ederim
-
Mail.ru ya birsekilde nasil transfer edebiliriz?
-
O kadar rica ettik mail.ru'ya yükleyen varsa klasör linkini pm atsın diye. Ne oldu indirip mail.ru'ya yüklemek istedim başkası önceden yüklediği için direk hesabıma kopyalandı. Boşu boşuna 60 GB dosya indirdim.