Kpss Mağdurlarına Başarılar
-
vegapc bunu yazdı:
-----------------------------
sonu çift sayı ile biten senelerde sorular kolay oluyor diyorlar dogrulugu varmı?
-----------------------------şehir efsanesi onlar
-
şimdiden milli eğitimden onaylı pc sertifikası neyin alın çok lazım oluyo memurluk seçimlerinde :|
84 puanım olmasına rağmen geeçen girememiştim sertifika yüzünden :)
şimdi tonla sertifika da war puanı 90 yaptım mı bi de koyacam çocuğu :)
-
Hepinize kolay gelsin valla şu sınav döngüsünden ancak ölünce kurtulucaz ama durun bakalım:|
-
2006'da liseden mezun oldum ve sınava ilk o sene girdim.
85 puan aldım. Tercih filan yapmayı hep unutuyodum. En son bi ara yaptırdılar. G.antep metoroloji bilmem ne memurluğuna yerleştim :D Ama peder'de izin vermeyince gitmedim :p
-
vegapc bunu yazdı:
sonu çift sayı ile biten senelerde sorular kolay oluyor diyorlar dogrulugu varmı?
Senin dediğin KPSS/1. Geçen yıl küçük amcam girdi. Hiç çalışmadığı halde atandı. Ve şu anda coğrafya öğretmeni.Her çiftte kolay olur diyolar :D Valla öss için geçerli bir durum değildi :p 2008 öss'si şahsen bana kodu : )
KPSS/2 ye gelince zaten her sene sonu çift biden yıllarda oluyo : ) Çünkü 2 yılda bir oluyor. Ama bu sene son, artık bi daha olmayacakmış...
-
olay tek çift muhabbeti değil akşama anlatırım ne olduğunu öyle bir şey var ama kolaylık zorluk olayı değil bu.
-
seneye gircez bu boka bakalım biz kaç alcaz gircek bütün arkadaşlara başarılar :)