Kpss Mağdurlarına Başarılar
-
arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum tabiki kendimede çıkabilecek bir iki soruyu söylerek yatıyorum.
2009 fransada türk yılı -meclis 23. yasama döneminde-
-
lan ben fantazi olsun diye giriyom
böyle genel kültür bende pek yok bi okuyum kpss kitaplarında olur mu bu gibi şeyler
-
gediklisi oldum artık.sırasıyla
2002 : 69
2004 : 72
2006 : 70
puanı aldım.hiçbirşey olmadı fakat bu kadar deneyimden sonra artık otomatiğe bağladım.her kpss havadisi duyunca soluğu vakıfbank kuyruklarında alıyorum.
-
hepinize başarılar.bende eylüldekine girecem
-
ahaha ohh ossura ossura yatacam :D :D bazılarının öss zamanı yaptığı gibi :D
ohh hatta yataktan kalkmıycam öğlene kadar sizin yerinizede uyumak için :D
-
Sınav giricek herkese ba$arılar..
-
ben de genel yetenek-genl kültür ve eğitim bilimlerinden girecem. Mezun olduktan sonra 2 hafta bakabildim, artık yetecek mi göreceğiz. Dua edin la :)
-
hangi kpss adayları gircek sınava lise mezunlarımı yoksa ön lisans yapmış olanlar mı ?
-
eyvallah sağolun ama ümitsiz giriom sınava eğtim bilimleri gömedim kör dövüşü yapıcam yarın ki sınavda genel kültür yetenekten şov yaparımda eğtimden sıçarım büyük ihtimalle
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------gediklisi oldum artık.sırasıyla
2002 : 69
2004 : 72
2006 : 70
puanı aldım.hiçbirşey olmadı fakat bu kadar deneyimden sonra artık otomatiğe bağladım.her kpss havadisi duyunca soluğu vakıfbank kuyruklarında alıyorum.
-----------------------------ustad sen bu isin kompetani olmussundur yaww.. neyse girecez bakalim ne menem bisey mis..vala baktim solee madenler bogazlar sinirkapilari vs hayirlisi insallah.. :)
-
sonu çift sayı ile biten senelerde sorular kolay oluyor diyorlar dogrulugu varmı?