Kpss Ön Lisans Ertelenmiş ?
-
az önce http://www.haber7.com//haber/20100906/On-lisans-KPSS-ve-TUS-erteledi.php burada gördüm ayrıntılar yok ama ertelendiği söyleniyor.
kopya skandalları yüzünden olabilir. -
elemanın yorumuna bak ya
ne güzel 2010-09-06 20:32:37
kadir gecesinde dua ettim dedim ertelensin biraz çalışayım :D allah dua mı kabul etti
-
harika olmus bu erteleme
-
gercekmi bu yaa..
-
Biraz önce tv de izledim. Aof'de de bi astsubay tüm soruların cevaplarını bir kağıt a yazmıs, işaretlerken yakalanmış. Tüm sınavlarda inceleme başlamıs ve tus ile kpss ertelenmiş.
Hadi hayırlı olsun...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Biraz önce tv de izledim. Aof'de de bi astsubay tüm soruların cevaplarını bir kağıt a yazmıs, işaretlerken yakalanmış. Tüm sınavlarda inceleme başlamıs ve tus ile kpss ertelenmiş.
Hadi hayırlı olsun...
-----------------------------
general olmasın o.. atıldımı iftira askerlerin üstüne korgeneralden aşağı atılmıyorda. sen gene insaflısın heralde.... hey Allahım bunu bile askerle ilişkilendirdiniz.. yatacak yeriniz yok heralde öteki tarafta... -
e ertelendide ne olacak o yeni hazırlanan sorular da birilerine servis edilecek eskileri gibi
-
Arıza mısın lan sen gece gece ?
Tv de duyduğumu söylüyorum, götümden mi haber uyduruyorum aq. Sanki Allah bu askerler, bizde ülkemizi vatanımızı seviyoruz ama askerler sunu yapmaz, polis yapmaz, vekil yapmaz demiyoruz.
Bir kerede ön yargı ile bakmayın olaya, izleyin görün. Her konuyu mutlaka siyasete, tartışmaya sokacaksınız aq
-
bu kadar olay varken yapmaları güvensizlik oluştururdu.
-
Biliyordum böyle olacağını :D
-
hepten içine ettiler...