Kpss Önlisans Sınav Yeri
-
Beyler bişe danışacam size belki aynı durudma olan vardır. Önlisans sınavı şu 26 eylül de olacak olan sınavın giriş kağıdı geldi sınav yerim başka bi il olarak gözüküo yani yaptığım 2 tercihten farklı olarak bunun nedeni ne olabilir bilgisi olan var mı ? Bir de bunda değişiklik olmuo diye biliyorum doğru değilmi ?
-
bize daha bişi gelmedi
-
ösym yi ara düzeltilir
-
öss sınaw sonucunda da bi kız tercih etmediği bi bölüme yerleşmişti herşey beklenir ,)
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------ösym yi ara düzeltilir
-----------------------------
Olabilir mi bu ? Ben olmaz diye ses etmedim ama ? -
Ptesi ara, düzeltilir. Olmadı yakın ilse git gir, bi değişiklik olur :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ptesi ara, düzeltilir. Olmadı yakın ilse git gir, bi değişiklik olur :)
Yakın 2 saat yolda orda sınava girmek istemiorum ya :D Hangi sınava girsem kazanamadım, orda bi cünüplük var :D -
buda ilginç :) ösym sapıttı bu sene. bizim daha kağıtlar gelmedi. gelmeye başladıysa yakındır demek bizede gelmesi.
-
sınav giriş kağıdı banada gelmedi.ösym nin sitesinde başvurular kısmındanda giriş yaptım henüz sınav giriş yeriniz atanmamıştır yazıyor..sana nasıl gelmiş hayret...
-
eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------sınav giriş kağıdı banada gelmedi.ösym nin sitesinde başvurular kısmındanda giriş yaptım henüz sınav giriş yeriniz atanmamıştır yazıyor..sana nasıl gelmiş hayret...
E burda 2 arkadaşıma daha gelmiş kağıt 2 sininde benim gibi durumu tercih yaptıkları yerden farklı yere çıkmış :S -
ben 1mardin 2diyarbakır yazdım sınav yerim : adana :))) Ygs'dede malatyaya sürgün edilmiştim :D allah sonumuzu hayretsin :D bizim buraya bi kız gelmişti sınav zamanı kız ıspartadan gelmişti tercihleri ısp. antalyaydı mardine wermişlerdi :D .....