Kpss Önlisans Sınav Yeri
-
bu ne yaa kafayı yedi iyice bunlar :D belki param yok gidemiyorum kolaydı o kadar.. gerçekten ilginç yani hala şaşkınım :)) umarım bana böyle bişey olmaz şehir içinde baya bi dolaşıyoruz zaten yetmedi bir de şehir dışı..
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------bu ne yaa kafayı yedi iyice bunlar :D belki param yok gidemiyorum kolaydı o kadar.. gerçekten ilginç yani hala şaşkınım :)) umarım bana böyle bişey olmaz şehir içinde baya bi dolaşıyoruz zaten yetmedi bir de şehir dışı..
-----------------------------
4S kuralına tabi olarak paşa paşa gidecen sınava girmek istiyosan tabi =) -
ulen keşke bana da öyle bişi olsa istanbulda okul aramaktan iyidir. ama daha bişey gelmedi.
-
Hacı : benim tercihim geldi ama kardeşimin tercihi dışında MALATYA geldi. bu nasıl bi dingilliktir laaaan
-
benim tercihlerde eskş bilecikti.ilki geldi.kendimi sınavı kazanmış gibi hissettim :| bir arkımın da sıralaması benimki gibiydi, ankara çıktı
-
Dert etme zira sınav ertelendi. OSYM 26 Eylülde yapılacak KPSS ve TUS sınavlarını ertelemiş. Nataşhaların dediği gibi. No problema
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
Dert etme zira sınav ertelendi. OSYM 26 Eylülde yapılacak KPSS ve TUS sınavlarını ertelemiş. Nataşhaların dediği gibi. No problema
-----------------------------desene yarra yedik. o kadar anayasa-babayasa çalştık.
-
hacı sıunav ertelendi ben biraz asılam :D