folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder KPSS Ortaöğretim İçin Dershane - Fem, Murat ?

KPSS Ortaöğretim İçin Dershane - Fem, Murat ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    RunAway bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Kocaman KPSS yazmışsın hocam özür dilerim, D-smartla telefonda görüşüyorum o arada tam okumadan yazmışım. Muratı siktir et, hocaları bazı şubelerde çok kaliteli olabiliyor ama yayın yok. Ben sıralama yapacak olursam İhtiyaç Yargı Yediiklim diyorum. Onun dışında otur kendin çalış çok daha rahat yaparsın. Keşke üni mezunu olmasaydım da şu ortaöğretim sınavına girseydm :S

Danıştay o düzenlemeyi iptal etti. İstediğin düzeyden girebilirsin.(Diploması olmak şartıyla)

http://www.memurlar.net/haber/418683/

Oha bu çok iyi, ama bu emsal teşkil eden bi davadan başka bi işe yarıyor mu hocam.

2. ve asıl sorum ben Aynı yıl içerisinde Hem LİSANS hemde Ortaöğretim KPSS ye girebiliyormuyum peki ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    RunAway bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Kocaman KPSS yazmışsın hocam özür dilerim, D-smartla telefonda görüşüyorum o arada tam okumadan yazmışım. Muratı siktir et, hocaları bazı şubelerde çok kaliteli olabiliyor ama yayın yok. Ben sıralama yapacak olursam İhtiyaç Yargı Yediiklim diyorum. Onun dışında otur kendin çalış çok daha rahat yaparsın. Keşke üni mezunu olmasaydım da şu ortaöğretim sınavına girseydm :S

Danıştay o düzenlemeyi iptal etti. İstediğin düzeyden girebilirsin.(Diploması olmak şartıyla)

http://www.memurlar.net/haber/418683/

Oha bu çok iyi, ama bu emsal teşkil eden bi davadan başka bi işe yarıyor mu hocam.

2. ve asıl sorum ben Aynı yıl içerisinde Hem LİSANS hemde Ortaöğretim KPSS ye girebiliyormuyum peki ?

Hocam danıştay bunu çevirdiyse muhakkak yasalaşıcaktır bi süre sonra. Aynı yıl içinde malesef tek sınav yapabilirsin diye biliyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Müridler konu yönü sapmasın da şu dershane olayını bi netleştirelim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

femin 1500 istediğine bakma tam bir üçkağıtçılar dönem ortasında ne alırsak diye bakıyorlar.bunu çok net yaşadım ve gördüm.feme gideceğine ayrıca murat'a git daha iyidir 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı

murat iyidir hocam tavsiye ederim yalnız tuzludur fiyatı

+1

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

Hocam hiç dershaneye gerek yok internette süper bilgiler var adamlar anlatıyor dershane hem para hem zaman kaybı otur evde çalış internetten de konu anlatım videolarını izle

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı

Hocam hiç dershaneye gerek yok internette süper bilgiler var adamlar anlatıyor dershane hem para hem zaman kaybı otur evde çalış internetten de konu anlatım videolarını izle

Kesinlikle ama matematik problemin varsa ders şart. Onun dışında İhtyiaç - Yargı - Yedi iklim sıralaması :) Ama yazılmadan önce git görüş ortamına temizlige bak, şartlarını öğren Hocaları araştır gidenler memnun mu sonra bu üçünden karar ver. FEM ve Murat son çare olsun 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    RhiFaT bunu yazdı

Kesinlikle ama matematik problemin varsa ders şart. Onun dışında İhtyiaç - Yargı - Yedi iklim sıralaması :) Ama yazılmadan önce git görüş ortamına temizlige bak, şartlarını öğren Hocaları araştır gidenler memnun mu sonra bu üçünden karar ver. FEM ve Murat son çare olsun 

matematik kötü hocam bir de derse teşvik adına gidicem zaten. ihtiyaç ile görüştüm haftada toplam 4 saat veriyolarmış bana biraz az gibi geldi.

FEM olayı biraz derin elleri kolları uzun belki yardımcı olabilirler düşüncesi de aklım da yok değil. Yargın yargı ve yedi iklimi de arayıp öğreneyim bi fiyatları.

Murat için çok iyi diyorlar ama bilemedim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    RhiFaT bunu yazdı

matematik kötü hocam bir de derse teşvik adına gidicem zaten. ihtiyaç ile görüştüm haftada toplam 4 saat veriyolarmış bana biraz az gibi geldi.

FEM olayı biraz derin elleri kolları uzun belki yardımcı olabilirler düşüncesi de aklım da yok değil. Yargın yargı ve yedi iklimi de arayıp öğreneyim bi fiyatları.

Murat için çok iyi diyorlar ama bilemedim.

Elleri kolları uzun meselesiyle daha karşılaşmadım hocu be polislik falan diyorlar ama oda söylenti oladabilir ama canlı örnek göremedim daha herkes söylüyor ama.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

Hocam bu murat yayınlarından bir soru bunun gibi çok rastladım kaynaklarını hiç beğenmedim

as

bu da murat mı değil mi bilmiyorum ama soru üzerinde baya düşünmüştüm şaşırtmaca mı acaba diye :)

sa

sonuç olarak hocam boş ver dersaneyi evde çalış ben gitmedim dersaneye pişman olmadım ama sana kalmış tabiki de :)

Ha Ha!
Toplam Hit: 2455 Toplam Mesaj: 23