folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder KPSS Ortaöğretim İçin Dershane - Fem, Murat ?

KPSS Ortaöğretim İçin Dershane - Fem, Murat ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Hocam sağım solum belli olmuyor bugün yarın bugün yarın diye itelemek istemiyorum hiç olmazsa belli bir çalışma programım olur. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

kardeşim bende kpss ortaogretım hazırlanıorum gunluk 5 6 saat falan ders calısıorum solemek ıstedıgım matematikte sorun yoksa ona calısma bıle gıt bol bol tarıh calıs inana neredeyse hergun tarihi mö 1000 den 1945 e arası calısıorum sırf her noktasını anlayabılmek ıcın bana gore kpss de orta ogretım ve on lısansda belırleyıcı tarıh velhasıl tarıhı dershane dısındada ogrenebılırsın ezber cunku cografya ve vatandaslıkta keza oyle soylemek ıstedıgım su mat ıcın kara tahtaya ıhtıyac vardır bılmıorsan bırı anlatmalı ama tarıh cografya ve vatandaslık ezber oldugu ıcın gunluk aksatmadan ders calısman lazım. kendı durumunu dusunup bı karar ver bol soru cozmen tavsıye edılır. birde amele yayınlardan kendını sakın osym  sorularda amelelikten olabıldıgınce uzak sorular sormaya calısıor soylemek ıstedıgım su mesela bır geo. sorusunda 3 4 5 ucgunınde 3 ve 4 verıp 5 ı ıstedıgınde sana karakekler yok denklemler yok sunlare bunlar sekldınde cozmenı ısteyen yayınlardan kac ona kısaca 3 4 5 ucgenı denır cevapda 5 tır dıyen yayınlar senı dırek sınava hazırlar amacın ogrenmek degıl sınava hazırlanmak ( Turkıye Sartlarının Gerektırdıklerı) umarım demek ıstedıgımı anlatabılmısımdır kardsm allah yardımcın olsun daha baska merak ettıgın sey olursa pm atabılırsın.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
Toplam Hit: 2453 Toplam Mesaj: 23