KPSS Tercih Formu Yayınlandı
-
Atakan bunu yazdısanane bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Lise mezunu sadece 2 tane normal memur aliyor lan koca devlet. Yuh amk... Geri kalani tekniker hemsire
aynen. tercih yapmaya gerek bile yok.
73 ile ne tercihi versem?
Çok ümitlenme atakan bence kafana göre takıl
-
4421, 4001 6225 ne varsa sıraladım.
artık şakasına yapıyorum tercihi. minnacık umudum varsa neyim.
ama nasrettin hocayıda severim " ya tutarsa"
ama bir tutarsa kız kulasinde kahvaltıya götüreceğim sülalemi hesapladım hafta içi 30 kişi olsak 1000 tl ödüyorum. salla dünyaya kaç defa gelicem.
-
HeYeT bunu yazdıAtakan bunu yazdısanane bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Lise mezunu sadece 2 tane normal memur aliyor lan koca devlet. Yuh amk... Geri kalani tekniker hemsire
aynen. tercih yapmaya gerek bile yok.
73 ile ne tercihi versem?
Çok ümitlenme atakan bence kafana göre takıl
Keyfine verecem hocam da ne verecem nasıl verecem fikrim yok hiç neye verecem felan
-
adeleks bunu yazdı
geçen parkta arkadaşımı bekliyorum yan bankta 2 kişi konuşurken konu memurluğa geldi anlatıyor işte bizim oğlan kaç senedir mülakattan kalıyordu geçemiyordu baktık olmayacak bulduk bi torpil şimdi memur oldu mülakat demek torpil demek abi diyor. vay mk dedim
2006dan beri 88-89 puan alıyorum genelde. bu sene de 84 aldım. bi cacık olmadı. bu sene de olmayacak gibi. özelde zikilmeye devamm
-
eğitim bilgisi değişikliği nasıl yapılacak bilen varmı. ösym merkezlerinden yapılıyormu yoksa ankaraya dilekçemi yazıcaz.
aq mezun oluyoruz adamların elinde bilgisi yok bu ne biçim sistem ya.
-
dertli bunu yazdı
eğitim bilgisi değişikliği nasıl yapılacak bilen varmı. ösym merkezlerinden yapılıyormu yoksa ankaraya dilekçemi yazıcaz.
aq mezun oluyoruz adamların elinde bilgisi yok bu ne biçim sistem ya.
Diplomanı alıp ösym merkezlerinden brine gidip hallediliyormuş, benimde o sorunum var ama kalkıp gidesim hiç yok :/ Normalde sistemin kendini güncellemesi lazım her boktan para alıyorlar ama bunu beceremiyorlar :)
-

lisede mezunum bilgisayar sertifikam var ehliyet belgem var. olmuşmu tercih anladım ama kafama göre verdim zaten gelmezden bir umut diyarbakırdan gitmek:(
-
atakan doğru tabloya baktığına eminmisin?
-
atakan yanda nitelikler varya tekrar bu sayfada tıkla şartları sana uyuyorsa tamamdır.
birde ortaöğretim listesi olması lazım. önlisansla karıştırma
biz tercih yaparken genelde ulaşım kısmınıda dikkate alıyoruz mesela amasya merzifonda uçak var
ve tren istikametleri bizim için çok önemli yine, eşya taşıma olsun ücret olsun. dikkat edebilrsiniz.
mesela bazı şehirlere aktarmalı gidiliyor. direk yerler iyi.
kalacak yer bulma sıkıntısı olmayacak yerler. bizim tanış elazığa gitti öğrencilere ev vermiyorlarmış. kırmızı pantol giyeni dövüyorlarmış falan..
özellikle büyük şehire alışmışlar küçük şehirlerde çok sıkılıyorlar.
ben karadeniz yazacağım. lazlar çok şirin adamlar inşallah çıkarsa :))
karadenizi külli yazıcam birde adana :)) hep haberlerde görüyoz
arkadaşlar eğer okulda bilgisayar dersi gördüyseniz sertifika yerine geçiyormuş.
muhasebe gördüyseniz yinew öyle. önce özel koşulları inceleyin kodları yazın bir yere araştırın tertcih yapın.
mesela ticaret lisesiysen daktio kullanması isteyen 6315 kodu yazabiliyorsun örneğin.1011 erkek isteyenler o bölümlere dikkat edin.
futurist tarafından 18/Kas/14 15:38 tarihinde düzenlenmiştir -
atakan lise mezunuyum demiş ama sanırım önlisans tablosundan tercih yapmış.