KPSS Tercih Formu Yayınlandı
-
hakkari yüksekova bile çıksa farketmez siktirip gitmek istiyorum,
-
Zodiac bunu yazdı
seneye maaşını başka bi devletten almaya başlarsan şaşırma =P
-
sanane bunu yazdı
atakan lise mezunuyum demiş ama sanırım önlisans tablosundan tercih yapmış.
Valla gram bilgim yok hocam olabilir pc yanmış durumda öbür pc yapıyım dedim kaldı böyle hangi bölümler liseler için?
-
Prometheus bunu yazdıZodiac bunu yazdı
belkide devlet bile yok orda onu bile bilmiyoz amk,
-
Zodiac bunu yazdıPrometheus bunu yazdıZodiac bunu yazdı
belkide devlet bile yok orda onu bile bilmiyoz amk,
Gitmeni tavsiye etmem kürtçe bilmiyorsan hiç gitme zaten canına mal olur
-
şartların birini sağlamak yetiyor di mi? mesela 4001den tercih yapıyorum ama alttaki şartta diyor ki meb onaylı bilgisayar sertifikası olacak. benim yok. ya da icra memuru alacak hem 4001 var hem hukuk mezunu olma şartı var. hukuk mezunu olmadığım halde başvurabiliyor muyum?
-
Prometheus bunu yazdı
şartların birini sağlamak yetiyor di mi? mesela 4001den tercih yapıyorum ama alttaki şartta diyor ki meb onaylı bilgisayar sertifikası olacak. benim yok. ya da icra memuru alacak hem 4001 var hem hukuk mezunu olma şartı var. hukuk mezunu olmadığım halde başvurabiliyor muyum?
bildiğim kadarıyla bütün niteliklere sahip olman lazım. düz lise mezunu sadece 2 veya 3 yere başvurabiliyodu.
-
bilgisayar sertifikası bir çok bölümde gördüüğünüz bilgisayar dersi aldıysanız sertifika yerien geçer.
cümle devrikmi oldu ne.
-
Hocalar tercih listemizde bulunan bölümler mezun olduğumuz myo'nun kategorisinde kendiliğindenmi filtrelenmiş bulunuyor ?
-
Zodiac bunu yazdı
Hocalar tercih listemizde bulunan bölümler mezun olduğumuz myo'nun kategorisinde kendiliğindenmi filtrelenmiş bulunuyor ?
hayır. listelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. ve niteliklere özel şartlara.
http://www.osym.gov.tr/belge/1-22137/2014-kpss-20142-bazi-kamu-kurum-ve-kuruluslarinin-kadro-.html
istenen tüm nitelikleri taşımanız gerekir. aksi halde bırakın yerleşememeyi bi de hakkınızda dava açılabilir yalan beyan vermekten.
anlamadığım nokta tcyi girince ben bile birilerinin telefon ve adresini buluyorum da her bokumu bilen sistem benim neyden mezun olduğumu bilmiyor mu?