KPSS Ve Çalışma Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Ankara'da Murat Egitim Kurumlari'na gidebilirsin. Cok fazla kaynak veriyorlar.
    Dershanede, calisan bir arkadas cevresi edin.
    Ihtiyac'in GKGY iyidir.
    Calisiyorsan isi birak, sinava odaklan.
    Sosyal hayat ne yazik ki yok denecek kadar azalacak.
    Yolda giderken, yatarken, pineklerken... Ztv'nin sozel ders videolarini izleyebilifsin, dinleyebilirsin.
    Anlatilan dersle ilgili yaprak testleri ertelemeden coz.
    Farkli kaynaklardan ayni konuyla ilgili sorulari da coz.
    Cografya'da kodlamalar var, internette mevcut. Sen de uydurabilirsin.
    Bilgisayarin acilis sayfasi memurlar.net ya da wikipedia olsun. (:

Ozet: Calis, callus, calis, dua et :)

Not: memurluk icin ~92, ogretmenlik icin ~88 aldim.

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    Ihtiyac'in GKGY iyidir.
    Yolda giderken, yatarken, pineklerken... Ztv'nin sozel ders videolarini izleyebilifsin, dinleyebilirsin.

şuan ne iş yapıyorsun, imzan da ironik :)

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    Ihtiyac'in GKGY iyidir.

şuan ne iş yapıyorsun, imzan da ironik :)

o eskiden kaldi, degistirmedim. :)
    Ogretmenim. telekom tarafından 26/Tem/13 01:31 tarihinde düzenlenmiştir

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocam ben bu yıl 3 oturuma girdim berbat geçti sınav sistemi sürekli değişiyor gelişmeleri çok sıkı takıp et yada çok iyi takip eden dershanelere git. bana sorarsan yedi iklim ihtiyaç yargı sıralaması veririm. Yargı genel kültürde bu yıl çok başarı sağlar tamamen bilgiye dayalı eğitim veriyor ve bu yıl genel kültür soruları hep bilgi olarak çıktı karşımıza. Genel Kültür için önerim x yayınları kpss defterleri var.

http://www.xyayincilik.com/urun/41_genel-yetenek-genel-kultur-kpss-defter-seti

Bunları siteden tane olarak da alabilirsin çoğu kırtasiye de var. Konuları taslak halinde genel hatlarıyla veriyorlar. Yorum ve soru yok tamamen özet şeklinde bilgi veriyorlar. Bunları al önce bunları çalış en geç 2 haftada bitir. her kitap için 2 gününü harca fazla vakit harcama. Bitirdikten sonra bu kitaplardaki bilgiler ile "yedi iklim ihtiyac veya yargının" kitaplarından eksik ve detaylı bilgileri birleştir. Ama sakın unutma bu defterler tamamen özet ve taslak.

fazla yoğun çalışma. günde 3 saat şuan için iyi hatta fazla. Kpss dediğin sınav, sınav gününe 3 ay kala başlanan çalışmaya dayanır. Yani mayıs sonu yüklenirsen günde 4-5 saat ideal. 90 ın altına düşme ihtimalin yok. Ön Lisans ta sistem nasıl bilmiyorum ama Matematiği şimdiden çalış 1 ayda bitir sonra Ales Kitaplarına bak. Matematik ve Türkçe de sistemi değiştirdiler mantığa geçiyorlar. Su doku tarzı mantıkla çözülebilecek sorular geliyor ki ben sınavı 30 dk erken bitiryordum bu yıl 20 soru yetiştiremedim.

Eğer iraden varsa, çalışabileceğine inanıyorsan dershaneye gitme, çalışma hevesini bile kaçırabilirsin verdiğin paraya yazık. Deneme setleri al son 2 ay haftada en az 2-3 deneme çöz.

Ben bunları yapsam şahsen kazanırdım :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yediiklim seti al. tarihin zayıfsa adata yayınlarının tarih kitabı on numaradır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Hocam ben bu yıl 3 oturuma girdim berbat geçti sınav sistemi sürekli değişiyor gelişmeleri çok sıkı takıp et yada çok iyi takip eden dershanelere git. bana sorarsan yedi iklim ihtiyaç yargı sıralaması veririm. Yargı genel kültürde bu yıl çok başarı sağlar tamamen bilgiye dayalı eğitim veriyor ve bu yıl genel kültür soruları hep bilgi olarak çıktı karşımıza. Genel Kültür için önerim x yayınları kpss defterleri var.

http://www.xyayincilik.com/urun/41_genel-yetenek-genel-kultur-kpss-defter-seti

Bunları siteden tane olarak da alabilirsin çoğu kırtasiye de var. Konuları taslak halinde genel hatlarıyla veriyorlar. Yorum ve soru yok tamamen özet şeklinde bilgi veriyorlar. Bunları al önce bunları çalış en geç 2 haftada bitir. her kitap için 2 gününü harca fazla vakit harcama. Bitirdikten sonra bu kitaplardaki bilgiler ile "yedi iklim ihtiyac veya yargının" kitaplarından eksik ve detaylı bilgileri birleştir. Ama sakın unutma bu defterler tamamen özet ve taslak.

fazla yoğun çalışma. günde 3 saat şuan için iyi hatta fazla. Kpss dediğin sınav, sınav gününe 3 ay kala başlanan çalışmaya dayanır. Yani mayıs sonu yüklenirsen günde 4-5 saat ideal. 90 ın altına düşme ihtimalin yok. Ön Lisans ta sistem nasıl bilmiyorum ama Matematiği şimdiden çalış 1 ayda bitir sonra Ales Kitaplarına bak. Matematik ve Türkçe de sistemi değiştirdiler mantığa geçiyorlar. Su doku tarzı mantıkla çözülebilecek sorular geliyor ki ben sınavı 30 dk erken bitiryordum bu yıl 20 soru yetiştiremedim.

Eğer iraden varsa, çalışabileceğine inanıyorsan dershaneye gitme, çalışma hevesini bile kaçırabilirsin verdiğin paraya yazık. Deneme setleri al son 2 ay haftada en az 2-3 deneme çöz.

Ben bunları yapsam şahsen kazanırdım :)

yedi iklim  ve x yayınlarını herkes söylüyor. bir de senın dedıgın gıbı özet şeklinde taslak seklınde ise tam benlık. matematıgım malesef zayıf. dershaneye gidermıyım bılmıyorum. benım nıyetım yok. evde daha ıyı calısırım. matematıgı de bırz abım bıraz kardeşim gösterir ustesınden gelırım dıe dusunuyorum. teşşekkur ederım  üşenmeyıp yazmışsın hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

yediiklim seti al. tarihin zayıfsa adata yayınlarının tarih kitabı on numaradır.

değerlendiricem hocam.  Teşekkur ederım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Sonucu da yazayım tam olsun bari. 4 gün o taslaklara çalıştım akşam 8-12 arası sadece birer ikişer okudum x yayınlarını. Ama matematik ve türkçe temelim sağlamdır. Bu yılki sınav mantık agırlıklı ve zor olduğunu da hesaba katarak 78 aldım hocam ;) 3 aylık bir çalışma adamı delirtir haberin olsun ;)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

kpss sınavına gireceksin ve ön lisans mezunusun...

ya soruların hepsine doğru cevap vereceksin / yada torpil bulacaksın...

Mesala:  nhttp://sozcu.com.tr/2013/gundem/toplu-kadrolasma-idaresi.html     böyle diyebilriz.

Şahsen torpil bulmak daha kolay olur herhalde.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

çok çalışmak gerekiyor ve 90 üzerinde puan alıp ösym tercihlerinde yerleşmek gerek.

diğer açık alımlarda tamamen torpil olayı devrede. amk katiplik sınavını geçtim ama mülakatta kaldık. adam 94 lü kot pantolonla mülakata gelip geçiyor. gerisini sınava girecek olanlar düşüne.

imzayı bıraktım basıyorum artık
Toplam Hit: 4366 Toplam Mesaj: 36