KPSS Ve Çalışma Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

3 ay kala işten çıkıp bende sabah akşam çalışmayı düşünüyorum, vallahi özel sektör çekilir gibi değil dostlar. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Kayıt zamanı da yaklaştı ve aradan aylar geçti. eklemek isteyen var mı arkadaşlar ?

İhtiyaç ve yedi iklim arasında gidip geliyorum  ihtiyaç sanki daha  öğretici ?

bir iki saat için de karar verip  almaya gideceğim. hala bir önerisi olan varsa yazıversin. sınava çok yaklaştık artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. çalışıyorum işten de çıkmak istemiyorum malum borç harç :/

İhtiyaç mı almalıyım sizce ?

5  ders halinde paketleri ve  testlerinden almayı düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Sezpanhe bunu yazdı

Valla hocam benim onerim sana sistemli çalışmak olur.

Kendine plan oluştur.  Sistemli bir şekilde atlamadan bugun bosver yarin yaparim demeden devam et. 

Kpss oyle bir illet ki süreye oynuyorsun. Sistematiklik sana süreyi kullanmada cok yardımcı olacaktir.

Ben bu sene girdim. Ve genel kültür yetenegi yetistiremedim. 

Saatli calismadigimdan.  Sürekli sure ile soru çözümüne yönel. 

aynen katılıyorum

kitap önerisi olarakda belirli bir yayını önermem. genelde kitap üzerinden değil konu üzerinden çalışmak gerekir.

yani matemetik problemler. bunu şu yayından değil bu konuyu bulduğun her kitaptan çalışırsın değişmez .

ilk okul kitabıda olur lised. yılda farketmez 2000 yıl yayını da olur. 2x2:4 

seviyene göre değişir.

ama coğrafya gibi değişken konuları güncel 2014 yayınlarına bakarsın.  çünkü 5 yıl önceki bir ilçe şimdi ilse bunu bilen gerekir.

ben osmaniye il olacakmı  mu diye sormuştum geçen yıl :) arkadaşın bakışı hala gözümün önündedir. kendisi osmaniyeliydi :)

olaya bu kadar fransız kalmamak için. güncel git.

tarih mesela oda değişmez ...

bu mantıkla çalışbilirsin

son önerim matemetiği geometriyi yut. çünkü asıl puan bunda.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    Sezpanhe bunu yazdı

Valla hocam benim onerim sana sistemli çalışmak olur.

Kendine plan oluştur.  Sistemli bir şekilde atlamadan bugun bosver yarin yaparim demeden devam et. 

Kpss oyle bir illet ki süreye oynuyorsun. Sistematiklik sana süreyi kullanmada cok yardımcı olacaktir.

Ben bu sene girdim. Ve genel kültür yetenegi yetistiremedim. 

Saatli calismadigimdan.  Sürekli sure ile soru çözümüne yönel. 

aynen katılıyorum

kitap önerisi olarakda belirli bir yayını önermem. genelde kitap üzerinden değil konu üzerinden çalışmak gerekir.

yani matemetik problemler. bunu şu yayından değil bu konuyu bulduğun her kitaptan çalışırsın değişmez .

ilk okul kitabıda olur lised. yılda farketmez 2000 yıl yayını da olur. 2x2:4 

seviyene göre değişir.

ama coğrafya gibi değişken konuları güncel 2014 yayınlarına bakarsın.  çünkü 5 yıl önceki bir ilçe şimdi ilse bunu bilen gerekir.

ben osmaniye il olacakmı  mu diye sormuştum geçen yıl :) arkadaşın bakışı hala gözümün önündedir. kendisi osmaniyeliydi :)

olaya bu kadar fransız kalmamak için. güncel git.

tarih mesela oda değişmez ...

bu mantıkla çalışbilirsin

son önerim matemetiği geometriyi yut. çünkü asıl puan bunda.

Tam da pm atmıştm :)) Teşekkür ederim hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

http://www.notburada.com/ şurada faydalı şeyler kpps setleri,yaprak testleri filan

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 4368 Toplam Mesaj: 36