Kpss/2 Nasıl Geçti :)
-
150 sorudan 100 üne cevap verdim souların a.k ipneleri paragraf sorularını uzun tutmus ipneler..inş bakalım atarlar bir yere :)
-
bende 96 soruya cevap verdim bakalım biyere yerleşebilcezmi
-
2004"de sallayıp fena puan almayan biri olarak.bugünde matematiklerin alayını salladım.d grubundaydım.gen.yet. ilk 15 soru ile gen. kültür son 5 sorusu basitti.yıldız teknikte girdim.sınavı bitirip beklemedeyken mp3 playerı çıkardım hızlı hızlı soruları/şıkları okuyup mp3"e ses kaydı yaptım.sınıftakiler kesin ana avrat küfür etrmiştir.ama maksat belli herkesden özür diliyorum:)
yanlız johny walker'lar durum içler acısı.70 alıp barajı geçmeyi bıraktım 80/90 puan alıpda açıkta kalma ihtimali var.o torpiller gtlerinde patlasın bu sınavı bu hale getirenlerin. -
a.q. genel kültür soruları kazıktı ilk bölüm acayip kolaydı bi yere belki dalarım :)))
-
Ne zoru hayatımda girdiğim en kolay sınavdı ama kafama tüküreyim hiç çalışmadım.
120 soru yaptım.Ben sadece kendimi deneme amaçlı girmiştim. -
deneme amacıyla 35 milyonu sokağa attın yane.
-
Abi babam ısrar etti bende girip bi deneyim dedim.
Ama Bi ihtimal telekom olabilirse girebilirm... -
Muha çok iyi olur la,Telekomda Tariqat adına çalışan bi adamımız daha olur :D
-
üstatlarım 4 kere öss ye girmiş ve a.ö. kazanmış biri olarak :)
hayatımda bu kadar kolay sorular hatırlamıyorum. 150 nin 150 sinide yaptım. yalnız bi soru vardı ki o yanlışmış.
SORU: 2006 yılından itibaren AB nin geçici başkanı kimdir?
CEVAP: ben İtalya dedim cevap ise Danimarka imiş -
ne danimarkası kardeş , cevap finlandiya sorunun neresi yanlış ben anlamadım... bilgilendirirsen sevinirim...
-
SORU: 2006 yılından itibaren AB nin geçici başkanı kimdir?
CEVAP: ben İtalya dedim cevap ise Danimarka imiş
böyle sorumu olur hacı..hemen şikayet edelim!!dogru cewap finlandiya
Toplam Hit: 2324 Toplam Mesaj: 17