folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kpss/2 Nasıl Geçti :)

Kpss/2 Nasıl Geçti :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    sınavı bitirip beklemedeyken mp3 playerı çıkardım hızlı hızlı soruları/şıkları okuyup mp3"e ses kaydı yaptım.sınıftakiler kesin ana avrat küfür etrmiştir.ama maksat belli herkesden özür diliyorum:)

-----------------------

ee oha :d
    görevliler nasil izin verdi ilginç
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek
    SORU: 2006 yılından itibaren AB nin geçici başkanı kimdir?
    CEVAP: ben İtalya dedim cevap ise Danimarka imiş

ne danimarkası kardeş , cevap finlandiya sorunun neresi yanlış ben anlamadım... bilgilendirirsen sevinirim...

abi orda hocanın tekine sordum Danimarka dedi ve bu kadar basit soruyu nasıl yapamadın dedi

F.K.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    Genel yetenek yani 1. bölüm cok kolaydı..ÖSs ye girdiğim için hiç zorlanmadım..Genel yetenek kısmından 70 doğrum çıkar..son geometri sorularına bakmadım..Genel kültür ise hiç beklemediğim kadar zordu..allahtan 82 anayasasını az cok biliyordum da 5 soru ordan yırttık..soruların bu kadar kolay olması kötü bişi aslında..herkes ii yapıcak taban vurucak yine:S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    A -------------- B

A-B Yol arası 650 km dir

A yolundan B istikametine doğru saat 10 da saatte 80 km yapan bir araba yola çıkıyor.

B yolundan ise A istikametine doğru saat 12 de saatte 60 km yapan bir araç yola çıkıyor.

Bu iki araç saat kaçta karşılaşırlar..?

---------------------------

Yetenek iyiydi ama kültürde bilgi dayanaklı sorular olduğu için cok boş bıraktım hayırlısı bakalım çalışsa insan yapar bunlar tırıvırı.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Kardeşler bu arada başka açıköğretim kayıtlartı ne zaman başlıyor bilen var mı? Kaçırırsam direk askere alacaklar Eylül 30 tecilim sonu yanmayalım :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MRkill
    MRkill's avatar
    Erkek
    benim sınav fena geçmedi 120-130 tane yaptım
    yanlız murdi dostlarım bunların doğru cvplarını ve puan hesaplamasını nasıl bulabilirim bilen var mı?

Dün gece yeni bir meyhane buldum mezarlıgın tam karşısında, Eger bir gün arayıpta bulamazsanız ya meyhanedeyim yada tam karşısında
Toplam Hit: 2359 Toplam Mesaj: 17