Kratos Çizimim II
-
Olum sadistmisin ya o kopan kafa ne :D Ellerine sağlık daha yenilerini sabırsızlıkla bekliyorum
-
Güzel çizmişsin,hoşuma kaçtı :D
-
Gzüel çizmişsin eline sağlık . benim için LARA CROFT çizermisin çıktısını alıp 1x1 şeklinde duvara astırırım :)
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
Gzüel çizmişsin eline sağlık . benim için LARA CROFT çizermisin çıktısını alıp 1x1 şeklinde duvara astırırım :)
Evet iyi fikir harbi,Lara'yı çizsen mükemmel olur.. -
Esconda bunu yazdı:
Dostum çizimin güzel fakat daha çok geliştirebilirsin kendini.Hata olarak,bir tek kel adamın sol göğüs kısmını iyi yapamamışsın,sanki oradan bir kaburga kırık gibi duruyor ve göğüs ortada yok.Yanadan baklıma görünümü vermek istemişsin ama sol göğüs kısmı olmamaış.Onun dışında güzel bir karakalem çalışması.Böylelerini tablet ile yapabiliyorsan daha başarılısın demektir.
-----------------------------Hocam saol yorumun için, uzun zamandır almıyodum kalemi bi nevi eskiz oldu benim için göğüs kısmının farkındayım kol yukarı doğru kalkık olduğu için ordaki kasları oturtamadım tam anatomi çalışmam lazım biraz daha sanırım =)
tablete henüz geçmedim ama almayı planlıyorum :D
-
kafası kopan kadınmı erkekmi ?
-
Kumanaga bunu yazdı:
kafası kopan kadınmı erkekmi ?
-----------------------------medusa kendisi =)
-
lan gençlik yıllarım geldi aklıma :/ yakınlarda bi wolverine çiziyimde bende göstertiyim size :F
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------Hocam saol yorumun için, uzun zamandır almıyodum kalemi bi nevi eskiz oldu benim için göğüs kısmının farkındayım kol yukarı doğru kalkık olduğu için ordaki kasları oturtamadım tam anatomi çalışmam lazım biraz daha sanırım =)
tablete henüz geçmedim ama almayı planlıyorum :D
-----------------------------ciddi tek eksik kalan kısım sol gogüs olmus. gerçi kanat kısmını gostermek istemissin ama
bu arada bunu FARE'yle mi cizdin, talet almadim derken. "grafik pad" mi kullanıyorsun?
-
aahaha bokuma benzer.
derinliği verememişsin duygu yok git bidaha çiz.