Kredi Kartı Almak İstiyorum..Önerileriniz!
-
kardeş hiç bulaşma ben kurtulmaya çalışıyorum şu anda pişman olma
-
almamanı şiddetle öneriyorum!!
-
niye alma diyosunuz ki? bizde var gayet memnunuz. bunun sayesinde önceden almak isteyip de alamadığım şeyleri uygun taksitlerle alıyorum. yeterki kullanmasını bilin, hesaplı, tutarlı oLun
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
alma!
-----------------------------aynen alma. başına iş açar.
-----------------------------Almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
dayı bence önce al bütün limiti kullan sonra bankanın hesaplarına gir bütün borcunu sıfırla kartıda iptal et...:)
bukadar uğraşamam dersen alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma ......amin.....
-
dayı bence önce al bütün limiti kullan sonra bankanın hesaplarına gir bütün borcunu sıfırla kartıda iptal et...:)
bukadar uğraşamam dersen alma a.q...alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma alma ......amin.....
-
amele_2 bunu yazdı:
alma!
++ düşünme bile! -
hjm garanti bankasının sanal kart uygulaması varr öncelikle garnati bakasından bir hesap acıtıryosunn...
sonra snal kart basvurusunda bulunuyorsunnn.... bunu kredikartı gibi kullanıyorsunn... direkt kendi hesabından bu sanal karta.. para aktarabiliyosun net üzerinden.. bölelikle hacklenme gibi bir dert ortayada cıkmaz.. faiz uygulamasıda yok sanırım..... ideal bir şey.:)
-
hepsinden birer tane al, sadece karttan bişi çektirirken çektirdiğin şeyin bedava olmadığını, ay sonu ödemek zorunda olduğunu unutma yeter...
-
taksit haricinde bi boka yaramıyor daha çok para harcamana vesile oluyor bende senin gibi almak istiyordum hatta defalarca başvurdum vermediler bir süre sonra akbank verdi 500 ytl limitli sonra bonus verdi kart 1000 ytl amma lakin affedersin götüne güvenmiyosan alma derim bende.İnsan ister istemez kullanıyor bu mereti.