folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Kartı Almak İstiyorum..Önerileriniz!

Kredi Kartı Almak İstiyorum..Önerileriniz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Halkbank al... Hiçbiryerde atm si yok :) Tek çekim zaten sadece :P 1aylık faizi borç gibi bişi :D

Ama bana sorarsan en iyisi BOnus card..

Olmadı Bu aralar Baya bi çoşan Axess
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Erkek
    faizi düşük olsu diosan ziraat al ama bi yerde taksit yapamazsın.hiçbiyerle anlaşması yok hipnelerin.bence bonus yada axess al.limiti az ama her yerde işini görür

ut veniant omnes!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    cardfinans al sana her türlü yardımcı olurum :D
    bi sorunun falan çıktıında falan :P

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    aslinda alma ama illa almak zorunda hissediyorsan kendini sana tavsiyem...

400 - 500 limt her bankanin kartinda vardir cunku bankalar senin gosterebilecegin mulke vs. limt veirrler bir holding sahibi isen sana yuksek limitli acarlar ama bir ogrenci ise sana max 400 - 500 luk kart verirler yada bodrona gore

ben cc lerde uzman oldugum icin sana deneyimlerimi anlatayim.

adventage : cok basittir 500 ytl den limit baslatirsin bir iki harcama odemeye 10000 ytlye kadar cikartabilirsin.
    bonus : 500 ytlik actirirsin telefonda sosyal muh. ile 25000 ytl ye kadar ckartirsin sana 5000 ytl den 5 kart verirler
    finanscard : 500 den baslatirsin 5000 e cikartirsin...

bu ucunde odemeler geciktiginde pesine fazla dusmezler birazdaha yesin odemesinde umugunu sikalim diye

maximum : is bankasi 400 luk kart verir 2 ay odemezsin direkt tepene binerler kacisinyoktur hemen harcadigin parayi alirler

world : eski sistemi icin konusuyorum 500 den baslatamazsin maasli olman gereklidir ogrenci ayagi yoktur. her turlu alirsin odemezsen agzina burnuna sicarlar

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Üni öğrencisiysen Garanti'nin Unicard'ı var,HSBC nin 500 ytl limitli capmus kartı var,iş bankasının da 200 ytl limitli kartı var,para çekemiyorsun sadece alışverişlerde kullanabiliyorsun iş bankasınınkini..Bir de Finans bankası sorgusuz sualsiz 400 ytl limitli dağıtıyordu en son bizim fakültede..

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 7878 Toplam Mesaj: 36