folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kredi Kartı Kopyalanması Ve Yapılan Ödemeler

Kredi Kartı Kopyalanması Ve Yapılan Ödemeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iKlotho
    iKlotho's avatar
    Erkek

Dün derste 11 civarında ziraat'ten mesaj geldi avea'dan 150.50 tllik alışveriş yapılmış. Dersten çıkıp kartı iptal ettirdim ardından bankaya gidip 150.50 tl lik harcamayı benım yapmadığıma dair dilekçe yazdım. Avea'yı aradım sadece hattı olan müşterilere yardımcı olabiliriz dedi.

Bugun dönem içi harcamalara baktım en geç harcamam 21 nisan görünüyor ve 20 nisanda yandex diskden 3tl çekilmiş. Hareketlere yansımamış daha fazla işlem var mı diye merak ediyorum dün baktığımda yandex gözükmüyordu bugün yansımış.Sonradan yeni ödemeler yansırsa tekrar dilekçe yazmam gerekicek sanırım.Şimdi bu kartı kapattırdım yenisi 10 gün sonra gelicek ancak bu otomatik odemeler spotify,yandex vb iptal olucak mı kartım değiştiği için, bir de yazdıgım dilekçede ki miktar yeni kartıma mı ödenecek ?  Bundan sonra yapmam gereken bi şey var mı yoksa beklemem mi gerek ? Ve yeni kartımın bilgileri aynı internet bankacılığı üzerinden görüntüleyebilecek miyim yoksa yeni int. bankacılığı mı açacağım ?

Ayrı bi soru da bunlar benim kartımla aveadan 150 tllik alışveriş yapmış avea kart numaralarıyla(en azından son 4 hanesi),  alınan miktarları loglamıyor mu ? Yani hiç bi şekilde yakalanamaz mı bunu yapanlar. Bankada ki adama bunu yapanlara nolucak dediğimde sen paranı kurtarmaya bak dedi. Sürekli böyle olaylar oluyormuş ama kimse bir önlem almıyor sanırım. Gerçekten sinir bozucu bi durum.

Not : Şuan provizyonda bekleyen işlem yok ama harcamalara yansımamış.

Not2: Kredi kartı kopyalanması ile ilgili bi kaç konu gördüm ama aklımdaki sorular cevaplanmamış o yüzden yeni konu açtım.

iKlotho tarafından 23/Nis/16 12:16 tarihinde düzenlenmiştir

Too weird to live, too rare to die.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bildiğim sorudan başlayayım. Evet spotify ve yandex için verdiğin otomatik ödeme talimatı iptal olur.

Yeni bir internet bankacılığı Hesabı oluşturman gerekmez. Eskisini kullanmaya devam edebilirsin.

Geçmiş olsun bu arada.

1049 tarafından 23/Nis/16 12:18 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Bu kopyalanmayı önlemek için Şifreni yazarken dikkat et hocam . Yada dikakt etmeliyiz diyeyim Can alıcı nokta o çünkü ..

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Bildiğim sorudan başlayayım. Evet spotify ve yandex için verdiğin otomatik ödeme talimatı iptal olur.

Yeni bir internet bankacılığı Hesabı oluşturman gerekmez. Eskisini kullanmaya devam edebilirsin.

Geçmiş olsun bu arada.

Arkadaşın da dediği gibi kart numaran değişeceği için tekrar otomatik ödeme vermen gerekiyor. Eğer kart yenileme, kart değiştirme değil, yaparsan tekrar otomatik ödeme vermen gerekmez. Kart değiştirirsen kartın tüm numaraları değişiyor.

Geçmiş olsun. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iKlotho
    iKlotho's avatar
    Erkek

Sağolun , kart ile hepsiburada,freedom,spotify,decathlon,d&r harici siteden alışveriş yapmadım. Yani kartı kopyaladıkları yer büyük ihtimal atm veya gittiğim cafe,lokantalar ve şuana kadar hiç bi atm'yi kontrol etmedim kullanmadan önce. Bundan sonra daha dikkatli olurum umarım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Kardeşim çok geçmiş olsun.

The Beginning and The End.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

geçmiş olsun elinden geldiği kadar sanalkart kullanmaya çalış

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1500 tl altı oldugu için sıkıntısız kartına iade olucak para merak etme. Büyük ihtimal atm yada cafelerden kopyalattın kartı .yandexten 3 tl çekmelerinin amacı kartın aktifmi diye bunu denedi elemanlar. 

Çok geçmiş olsun 

Comeback...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Yandex ten neden çekilmiş biliyomusun kartını checklemişler dec çıkmasın diye :) testi geçincede fatura ödenmiş ama 3d ödenmediği için için rahat olsun para sana geri dönecek ve faturası ödenen kişi ibraz yiyecektir o fatura ona tekrar çıkacaktır 3D ile ödenmeyen kredi kartı harcamalarınız sizin haberiniz dışında harcandıysa size banka ödemek mecburiyetindedir merak etmeyin arkadaşında dediği gibi sanal kart tercih etmeni öneririm kart kopyasına ihtiyaçları yok sql veritabanından veri çekiyorlar yani virüsle falanda alakası yok.

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Yandex ten neden çekilmiş biliyomusun kartını checklemişler dec çıkmasın diye :) testi geçincede fatura ödenmiş ama 3d ödenmediği için için rahat olsun para sana geri dönecek ve faturası ödenen kişi ibraz yiyecektir o fatura ona tekrar çıkacaktır 3D ile ödenmeyen kredi kartı harcamalarınız sizin haberiniz dışında harcandıysa size banka ödemek mecburiyetindedir merak etmeyin arkadaşında dediği gibi sanal kart tercih etmeni öneririm kart kopyasına ihtiyaçları yok sql veritabanından veri çekiyorlar yani virüsle falanda alakası yok.

Sanal kart için tavsiylerin nelerdir mürid ?

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iKlotho
    iKlotho's avatar
    Erkek

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Bundan sonra sanal kart kullanırım kesin. Benim pek bi hatam olduğunu zannetmiyorum bankaların buna karşı önlem alması gerekiyor 3d ile odemeyi zorunlu hale getirmek gibi.

Toplam Hit: 2746 Toplam Mesaj: 17
kredi kartı kredi kartı iptal kredi kartı kopyalanması