Kredi Kartı Kopyalanması Ve Yapılan Ödemeler
-
3D yi zorunlu hale getirmeleri lazım. Geçen hepsiburada dan 1500 tl lik alışveriş yaptım. Zaten kart bilgilerini kaydetmişler. Kart bilgisi girmeye gerek kalmadı. Kazara şifre gitse adam kartı boşaltır.
2 tane arabaya sigorta yaptırdım adam parayı direk çekti. Bu kart işi çok sakat.
-
GoldenBoy bunu yazdıAtlas bunu yazdı
Yandex ten neden çekilmiş biliyomusun kartını checklemişler dec çıkmasın diye :) testi geçincede fatura ödenmiş ama 3d ödenmediği için için rahat olsun para sana geri dönecek ve faturası ödenen kişi ibraz yiyecektir o fatura ona tekrar çıkacaktır 3D ile ödenmeyen kredi kartı harcamalarınız sizin haberiniz dışında harcandıysa size banka ödemek mecburiyetindedir merak etmeyin arkadaşında dediği gibi sanal kart tercih etmeni öneririm kart kopyasına ihtiyaçları yok sql veritabanından veri çekiyorlar yani virüsle falanda alakası yok.
Sanal kart için tavsiylerin nelerdir mürid ?
Her kullandığın için sanal kart aç alışveriş yapıcağın zaman harcayacağın limit kadar o karta aktar her alışverişinde olay bu bir sıkıntı yok
-
godady de otomatik yenilemiş benim alan adlarını. özellikle de ayarlardan otomatiği kapatmıştım. bankayı aradım işte ititraz falan. 3 4 gün içinde geçecek hesabınıza dedi.
sözde KK ile godadye ödeme yaparken de sorduydu kartı kaydedek mi diye. kayıt edilmesin demiştim. ona rağmen gene çekmişler.
ve hiçbi işlem yapılamıyor. tamam bu sefer paramı aldım ama extrede fark etmesem geçirmişlerdi.
bir çok kurum yapıyor buun. ayıkmazsanız haşırt diye giriyor.
-
hocam muhtemelen spotify. 4-5 ay önce kartım yeni değişmişti. ilk alışverişi spotifyden yaptım. ertesi gün 150 dolar bi vpn firmasından para çekildi.
-
legendary bunu yazdı
hocam muhtemelen spotify. 4-5 ay önce kartım yeni değişmişti. ilk alışverişi spotifyden yaptım. ertesi gün 150 dolar bi vpn firmasından para çekildi.
Benim durumumda spotify olacağını zannetmiyorum avea'dan alışveriş yapılmış. Yabancı bi firma olsa ihtimal verirdim.
-
bugünlerde aynı olay yüzünden 8-10 kişi savcılığa gelip suç duyurusunda bulundu.
maalesef benim kartımdan da aynı şekilde 233 tl lik avea fatura ödemesi yapmışlar, avea hattım olmamasına rağmen. bende şikayetçi oldum.
kart bilgilerini nerden nasıl temin ettiklerini bilmiyorum ama benim gibi kartı kullanılan diğer kişilerle ortak bi nokta olması gerekli diye düşünüyorum.
kart bilgisi çalınan kartımı hiçbir zaman banka atm sinde kullanmadım, internetten ve marketlerden alışveriş yapıyorum fakat nerden nasıl kopyalandığını hala çözebilmiş değilim.
savcılık araştırması da 6 aydan önce sonuçlanmayacak gibi, bekliyoruz bakalım.
internet bankacılığını kullanıyorsanız, sanal alışveriş limitinizi sıfırlayın, alışveriş yapacağınız zaman açarsınız.