folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Kartı Nasıl Alabilirim ???

Kredi Kartı Nasıl Alabilirim ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    davutkerim86
    davutkerim86's avatar
    Erkek

Arkadaşlar uzun süredir kredi kartı almaya uğraşıyorum heralde uğraşıpta alamayan tek kişi benimdir türkiyede.20 yaşındayım.öss ye hazırlanıyorum.Almanyadan geldim ve ailem şuan almanyda.Ancak nereye başvuru yaptıysam gelir belgesi fln filan bir sürü ıvır zıvır istiyorlar.netten başvuru yaptım yine kabul olmadı.HSBC,World,Access,Card Finnans hepsine denedim ama bir türlü alamadım.fazla limit de istemiyorum 300-500 olsa yeticek.Bunun bi yolu yöntemi var mı ? kredi kartı başvurularında neyi esas alıyorlar.Sigortamın fln mı işlemesi gerekiyor.tam olarak bunun yöntemini bilen varmı... yardımcı olan olursa cok sevincem.

düdük calmadigi sürece oyun bitmez
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    hoca şöyle bi olay aktarayı :)
    Arkadaş HSBS'ye netten başvurmuştu ..kendini ise Tanıdık bi İnternet cafede çalışıyor olarak göstermişti fakat öyle belgeleme olayı falan olmadı.  Zaten Net Cafede çalıştığı falan yoktu :), kuru sıkı bi başvuru idi sonuçta 750 YTL limitli Kredi kartı adresine geldi :) Olay 2007 ortalarında vuku bulmuştu.

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

alda gör. geçen aydan 250ytl bu ay da 1219ytl borç var.

Adsense Gelirli Siteler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    kardeş ben bankasyadan aldım hemde hiç bi bilgi istemediler üstüne üstelik 1000ytl teklif ettiler ben 500 yeter  şimdilik diye almadım bilmiyorum artık sana verirlermi bi görüş istersen bankasya yeni tanınan ama baya avantajlı

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

bildigim kadarıyla en büyük sorun kefil.. kimi kefil gösterecegin cok önmli mesela ben babamı göstermiştim ama onun imzasını istemediler yani sadece gösteriyosun.bu arada bendeki kart hsbc.. eger üni fln okuyorsan cok daha kolay kabul ederler basvurunu bide cardfinans dene onlar okulda önümüze atlıyodu k.kartı verelim diye.. :D:D:D

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    davutkerim86
    davutkerim86's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca şöyle bi olay aktarayı :)
    Arkadaş HSBS'ye netten başvurmuştu ..kendini ise Tanıdık bi İnternet cafede çalışıyor olarak göstermişti fakat öyle belgeleme olayı falan olmadı.  Zaten Net Cafede çalıştığı falan yoktu :), kuru sıkı bi başvuru idi sonuçta 750 YTL limitli Kredi kartı adresine geldi :) Olay 2007 ortalarında vuku bulmuştu.
     hoca sagol denedim dediğin şeyi başvuru yaptım.cafede calışıyormuş gösterdim kendimi.bakalım ne sonuc gelecek.güzel fikir.

düdük calmadigi sürece oyun bitmez
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    dayilar nakitten sasmayin borca bulasmayin...

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam almaya kalkısma.. kim derse altından kalkarım bilinki ya yalan atıyordur.. yada çok zengindir :P :D

" kredi kartı = bos yere sıkıntı " demektir..

Yetim düşler bekçisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Pic_Boy bunu yazdı:
    dayilar nakitten sasmayin borca bulasmayin...
    kesinlikle haklısın :) kendimden biliyorum :)

Yetim düşler bekçisi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    kredi kartını icat edenin ilk alnından öpeyim sonra gtünden zükeyim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    yaw nette bişi goruyorum ucuza cidden cok ucuz aman ya banane diyorum cc almıycam diyorum ama gene dışardan 35 e alıorum sonra laptop atıyorum buzdolabı lazım ee neyle alıncak bu meret cc le nakit al demesi kolay işte olmuyo nakit de alsan cc de alsan bi yerde birleşiyo ama şu var bu kredi kartı sizin paranız beyler o yuzden beleşe diye atılmayın bu paralar tatlı gelir insana ama nakit hele hele hiç cekmeyin

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 6170 Toplam Mesaj: 16