folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Kartı Nasıl Alabilirim ???

Kredi Kartı Nasıl Alabilirim ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLuesLive
    BLuesLive's avatar
    Erkek
    bence tavsiye etmem aq ben worl aldim pişman da oldum simdi borçaları askere gitmeden kapatayım bihaha dokunmam aq :D

....// iLeTisim : run0@Live.Com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onurvardi
    onurvardi's avatar
    Erkek
    HSBC hemen veriyor Netten başvuru yap tekrar.. Cardfinans kimlik fotokopisi istior. Flexi Axess World Maximum öğrenciysen gelmez boşuna başvurma(üzerine bişey olması şart) En iyisi hsbc. Kendimden biliorum:D

Temel erkekten bile çocuk çıkarır.. Korkun ondan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    hsbc wermediyle dierleri sittin sene vermez kartı vermeden önce araştırma yapıyolar yane diğer bankalara soruyolar ... paran varsa banka matik kullan ondada taksit olayı ıvır zıvır war ama limit yok bi tek farkı o kadar bence en temizi  o 2 aydır ödeyemiyorum extremi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    davutkerim86
    davutkerim86's avatar
    Erkek
    FischExistenz bunu yazdı:
    -----------------------------
    hsbc wermediyle dierleri sittin sene vermez kartı vermeden önce araştırma yapıyolar yane diğer bankalara soruyolar ... paran varsa banka matik kullan ondada taksit olayı ıvır zıvır war ama limit yok bi tek farkı o kadar bence en temizi  o 2 aydır ödeyemiyorum extremi...
    -----------------------------
    malasef bankamatik kartında taksit olayı yok

düdük calmadigi sürece oyun bitmez
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Yahu ediyo kaçtır getiriyo Burnumun ucuna tutuyolar Verelim diye, Ben Yok Kardeşim Anam Bacım olsun diyorum Elimin tersi ile itiyorum kendi yağımda kavrulmayı tercih ederim. Zaten yeterince Sorunlarım var birde Bankayı başıma almak istemem.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 6171 Toplam Mesaj: 16