Kredi Kartı Önerisi Olan ?
-
Hocalar öğrenci kredi kartlarından hangileri iyi hangileri kullanılıyor önerdiğiniz kart varmı?
-
Garanti Genç kart alıyorsun sonra karta bağlı hesabı kapatıyorsun, ardından enpara kart alıyorsun kredi kartının borçlarını oradan havale ile ödüyorsun. Böylece hesap işletim ücreti ve kart iadatı olmayan bir karta sahip oluyorsun.
-
ziraat genç kart hocam. havale eft vs işlemlerinden ücret yok internet bankacılığı kolay faizleri düşük limit(500-750) onun dışında internetten alışveriş için sanal kart oluşturup işlem bitiminde iptal edebiliyorsun
-
furkiak bunu yazdı
ziraat genç kart hocam. havale eft vs işlemlerinden ücret yok internet bankacılığı kolay faizleri düşük limit(500-750) onun dışında internetten alışveriş için sanal kart oluşturup işlem bitiminde iptal edebiliyorsun
hocam devletin verdiği kartta sanal kart oluşturma şansı varmı
-
hangi banka olursa olsun aidatsız kart talebinde bulunmayı unutma. İşbankası iyi ama müşteri hizmetlerine ulaşma işkence gibi.
-
İşbank'dan sakın alma. Aldığın öğrenci kartı ne nakit çekim veriyor nede internetten birşey alabiliyorsun. Sadece market alışverişi için.
-
madrew bunu yazdı
hangi banka olursa olsun aidatsız kart talebinde bulunmayı unutma. İşbankası iyi ama müşteri hizmetlerine ulaşma işkence gibi.
işbankasından yedim yiyeceğimi :)
-
Herkes iş bankasını kötülemiş doğrudur olabilir
ancak ben 15 yıldır İş'te üniversiteliden normal maximum karta kadar sürekli onu kullandım.
Almanyadan tutta hollandaya belçikaya bir sürü yerde kullandım.
Almanyada şifremi yanlış girip bloke ettim sonra müşteri hizmetlerini aradım 1dk sürmeden bağlandım
almanyadan arıyorum konturum bitiyor diyip kendimi arattırdım
sonra şifremi açtırdım
ıdı vıdı bir sürü anım var iş bank ile ilgili ama kart aidati mevzuunda 3 tane fatura otomatik ödemeye bırakma dışında kötü bir anım hiç olmadı....
acaba müşteri bilgilerinizi girince geçmişe yönelik bir müşteri profili varda ona göre mi yönlendiriliyor..
Bak şimdi ahanda aradım denemek için 1dk olmadan gene bağlandım :)))
-
Bu arada çevremdeki herkes en paranın kart aidatı olmayanına geçiyor bir sürü iyi yanı varmış ona bakmanı tavsiye ederim :))))
-
Garanti Bonus Genç'e başvurdum bende İş'te Üniversiteli kart da var ama borcu biterse kapattıracağım gibi.
Bonus Genç'in güzel bir kampanyası var Burger King'ten yiyenler için özellikle yediğin menünün yarısı bonus olarak dönüyor.. :)
Edit: Bonus Genç'in taksit özelliği yok gibi ancak 1 TL mi ne komisyon ödeyip alışverişten sonra taksitlendirebiliyorsun..
darkroques61 tarafından 13/Kas/14 14:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Kayıp çalıntıya basıp oradan yönlendiriyorum kendimi 30 40 saniye sürmüyor :D