folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Kartı Önerisi Olan ?

Kredi Kartı Önerisi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    pizot bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

ziraat genç kart hocam. havale eft vs işlemlerinden ücret yok internet bankacılığı kolay faizleri düşük limit(500-750) onun dışında internetten alışveriş için sanal kart oluşturup işlem bitiminde iptal edebiliyorsun 

hocam devletin verdiği kartta sanal kart oluşturma şansı varmı

tabiki var aynı zamanda işin güzel kısmı oluştur kullan sonra sil bi daha o numaralar işe yaramasın. :D ana karta yansıtsın ücreti. aynı zamanda nakit çekim özelliğide mevut paran kalmadığında çekebiliyorsun

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

İş bankasını tavsiye etmem garanti Bonus genç iyidir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

her türlü mikilcez hangisi en az mikiyo derdindeyiz işte :W  ben bankaların atm durumuna göre seçiyorum. atmsi az olan banka olmamış bankadır :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pizot
    pizot's avatar
    Erkek

tek eksik banka kartı olduğu için taksit yapmaması heralde gençkartın iyiymiş  hocam :) + harçlık avansı etkileyen bir durum varmı acaba 

Veleye...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

türkiyede bankacılık terimini karşılayabilen 2 tane banka var

akbank ve finansbank

diğerleri bankayım diye geçiniyor işte

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Iste universteli candir ziraat ve yapikredinin ogrenci kredi karti ise heyecandir.

Su sekilde anlatayim,

Iste unili kartimun5.yili okulum bitti sanip 45tl aidat almislar aradim musteri hizmetlerini dedim ben okuyom yaa,aninda iade etti

Ziraatin kesinlikle aidat olmayacak 5 yil boyunca dedigi karttan 2.yil aidat alindi.musteri hizmetlerini aradim (ki baglanmak ölüm)  bana subene git dediler (klasik ziraat iste .. ) gittim şubeye musteri danışmanıma (zamaninda genel merkeze sikayet edip bu kadini azarlatmistim yani beni cok iyi tanir ilgi alaka felan durumlari var ).dedim bu aidat be is ? Zaten aidat var onda dedi .dedim "adam gibi bakin sitede yaziyor "girdi okudu bu seferde sartlari saglamiyosundur dedi asdgnsjaja saka gibi.dedim şartlar neymis,

Ogrenci olcan (tamam )

Burs ~kredi alcan (tamam )

Internet bankaciligi kullanican (tamam )

Hesap özetini maille alican (tamam )

Bide kartin bagli oldugu hesapta otomatik odeme olcak (tamam )

E amk neden aldiniz dedim ,cevap yok .is inada bindi 15gun sonra iade ettirebildim

Gelelim play e, guya aidat yok ,dipnot a sokmuslar ilk yil beles sonra aidat wp dan duser .kartimi ikinci yilinda kapattim dedilerki -1500wp var bunu odemen lazim (aidati odeyecek kadar wp yokmus hesapta o yuzden - olmus ) neyse dedim ne kadar onu da odedim subeden sordum baska borc yok demi?  Yok dediler kurtuldum diye sevindim. 

Sonradan bi alisverisimin ucret iadesi maalesef bu kapattirdigim karta oldu aradim dediler 47tl kesinti olur 3gunde gelir .peki amk yollayin dedim (tutar zaten 300lira ) 35gun oldu hala bi bok yok .. aradim mahkemeye vericrm felan ertesi gun cozduler ama arayan bayan demesinmi -bilmemkac wp var 3tel ye denk geliyo keselimmi .dedim 5kes amk bidaha da iki olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

her türlü mikilcez hangisi en az mikiyo derdindeyiz işte :W  ben bankaların atm durumuna göre seçiyorum. atmsi az olan banka olmamış bankadır :W

Arkadaşın da dedigi gibi en az miken kk var mı ? Lazim oldu, pc alacağım, taksitli olması lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

Iste universteli candir ziraat ve yapikredinin ogrenci kredi karti ise heyecandir.

Su sekilde anlatayim,

Iste unili kartimun5.yili okulum bitti sanip 45tl aidat almislar aradim musteri hizmetlerini dedim ben okuyom yaa,aninda iade etti

Ziraatin kesinlikle aidat olmayacak 5 yil boyunca dedigi karttan 2.yil aidat alindi.musteri hizmetlerini aradim (ki baglanmak ölüm)  bana subene git dediler (klasik ziraat iste .. ) gittim şubeye musteri danışmanıma (zamaninda genel merkeze sikayet edip bu kadini azarlatmistim yani beni cok iyi tanir ilgi alaka felan durumlari var ).dedim bu aidat be is ? Zaten aidat var onda dedi .dedim "adam gibi bakin sitede yaziyor "girdi okudu bu seferde sartlari saglamiyosundur dedi asdgnsjaja saka gibi.dedim şartlar neymis,

Ogrenci olcan (tamam )

Burs ~kredi alcan (tamam )

Internet bankaciligi kullanican (tamam )

Hesap özetini maille alican (tamam )

Bide kartin bagli oldugu hesapta otomatik odeme olcak (tamam )

E amk neden aldiniz dedim ,cevap yok .is inada bindi 15gun sonra iade ettirebildim

Gelelim play e, guya aidat yok ,dipnot a sokmuslar ilk yil beles sonra aidat wp dan duser .kartimi ikinci yilinda kapattim dedilerki -1500wp var bunu odemen lazim (aidati odeyecek kadar wp yokmus hesapta o yuzden - olmus ) neyse dedim ne kadar onu da odedim subeden sordum baska borc yok demi?  Yok dediler kurtuldum diye sevindim.  

Iş bank benden de 49₺ kesti . Öğrenciliğim Bittiği halde Aradım okuyorum felan da demedim . Arayıp iade isteyen müşterilere iade ediyoruz zaten dediler 😂

ziraat bankasında aynısı benimde Başıma geldi bankada müşteri temsilcisine tüm Şartları sağladığımı tek tek anlatmama rağmen öyle böyle uzattılar baktılar yemiyorum dilekçe Alıp bi aya iade ettiler

aynı şekilde yapıkredi laf oyunları ile öğrenci dürtmeye çalışıyorlar, 

benim önerim işte üni ve garanti genç

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

üniv e ilk başladığımda işbankasının işte ünviersiteli kredi kartını aldım, tek kullandığım ve hala da kullandığım kart budur. Limiti 300 tl idi, arttıramadım, zaten küçük alışverişlerde yetiyordu.. Bi arkadaş demiş sadece market alışverişi v.s. diye de alakası yok, internetten de çok alışveriş yaptım, sanal kart özelliğini çok kullandım, yurtdışında da kullandım (otomatlardan bilet alırken v.s.), benden bir kuruş da para istemediler .. y.dışında olduğum için bazen borcu yatıramıyordum, şimdi yine öyle :) sanırım kartı bloklamışlar borcu yatırana kadar. :) ama bir sıkıntı yaşamadım hiç ki şuan türkiyede öğrenci falan da değilim ama hala devam ediyor

unbalanced tarafından 18/Eki/15 15:30 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plusmira
    plusmira's avatar
    Erkek

Bonus genç kullanıyorum 5-6 aydır limiti 1000 tl her ay tamamına yakın harcama yapıp tam para olarak yatırıyorum zamanında limit arttırımını otomatik olarak seçmiştim bu kartlarda limit artıyormu ?

Toplam Hit: 2406 Toplam Mesaj: 21