Kredi Kartım Üzerinden Alışveriş Yapılmış..
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
XsyNcmast3r bunu yazdı:
Yarın dilekçe vericem zaten.Umarım indirirler.Ama ben bu paypal muhabbetini pek bilmiyorum o yüzden sormak istedim neden böyle bişeye başvurmuş? Paypalın hack muhabbetinde avantajı nedir ?
senin yerine hesaptan parayı paypal çeker ve başkasına o verir o bir aracıdır araştırmalarda parayı çeken direk paypal olduğundan paypaldan işlemi yapanın bilgileri istenmesi gerek paypala adam internet kafeden kaydolduysa maili vs o gün yaptıysa yandı gülüm keten helva internet kafede kamerada yoksa vay babam vay iş dahada zorlanız uzarda uzar
-----------------------------eyw bu daha da aydınlatıcı oldu.Bu yüzden dedim zaten bişi çıkmaz diye.Çünkü sanmıyorum okadar salak olcağını evinden yapsın.Neyse 170 tl problem değil ama en azından eleman bulunsa içim gam yemez.
-
zamanında bende çok uğraştım cc ile çok para götürmemişse yaşı ufaksa şikayetçi olma hacı.
Çocuğun hayatı s.k.lmesn
-
biras rahat takiliyosun ... en onemli sorun burda senin kredi kartinin nosunu nerden ele gecirdi ? bilgisayarini kontrol et bi derim yine basina gelmesin ayni olay.
-
sanal klavyenin bile loglarini tutan keylogger varken...
-
SeRDaR bunu yazdı:
polis araştırma takip sonucu birşeyler elde eder muhakkak
bu duruma düşmemek için kredi kartınızı internet işlemlerini kapattırın. İnternet işlemleriniz için sanal kart kullanın ;)
-----------------------------sanal kart nasıl bişe oluyo ?
-
küçüksede büyüksede ver polise hayatını sksnler
hırsızlık yapaken iyi güzel.
zaten şu işi yapanları anlamıyorum. kredi kartından hırsızlık yaptığın zaman adın soyadın nereden ne aldığın kabak gibi çıkıyor. neyine güvenipde hala devam ediyorlar anlamıyorum.
-
@nickneyime
sana banka internet işlerinde kullanmakn için sanal bir kredi kartı bilgileri veriyor sen o sanal karta ne kadar para atarsan oradan anca o kadar çekebiliyor alışveriş yaptığın yer atıyorum 15 tl ye domain alacaksın normal hesabından sanal kart hesabına 15 tl aktarıyorsun sonra işlem yapıyorsun işte yok fazla çekti az çekti bilmemne derdin olmuyor kart numaran falan filan çalınsa bile içinde para olmadığından birşey yapamıyorlar ;) -
Realist bunu yazdı:
zamanında bende çok uğraştım cc ile çok para götürmemişse yaşı ufaksa şikayetçi olma hacı.
Çocuğun hayatı s.k.lmesn
Küçük ya da büyük suç suçtur.Birde övünerek bende uğraştım diyorsun ayıp. -
hoja paypal uzerinde yapabilmesi icin senin elindeki kredi kartini paypal hesabina eklemesi lazim
oda biraz zor yani atiyorum paypal hesabi aciyon kart ekleyecem diyorsun banka hesabini giriyon paypal senden ufak yani 1 dollar filan kredi kartindan kesiyor bu 1 dollar paypal hesabina ekleniyor .
$ 1 (04.12.2009 PP*3452 EXPUSE) bunun gibi cikiyor kredi kart hesabindan daha sonra orda gorulen codu paypal yazip hesabi aktiflestiryon
yani kisacasi diyomki bunu yapan evden biri yada ne bilim kredi card hesap bilgilerine rahat ulasan biri yani baya zor bisey hack onun gibi seyler biraz zor ihtimal.
-
hiçbir sonuç çıkmaz uğraşma