folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Kredi Kartım Üzerinden Alışveriş Yapılmış..

Kredi Kartım Üzerinden Alışveriş Yapılmış..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

XsyNcmast3r bunu yazdı:

Yarın dilekçe vericem zaten.Umarım indirirler.Ama ben bu paypal muhabbetini pek bilmiyorum o yüzden sormak istedim neden böyle bişeye başvurmuş? Paypalın hack muhabbetinde avantajı nedir ?

senin yerine hesaptan parayı paypal çeker ve başkasına o verir o bir aracıdır araştırmalarda parayı çeken direk paypal olduğundan paypaldan işlemi yapanın bilgileri istenmesi gerek paypala adam internet kafeden kaydolduysa maili vs o gün yaptıysa yandı gülüm keten helva internet kafede kamerada yoksa  vay babam vay iş dahada zorlanız uzarda uzar

eyw bu daha da aydınlatıcı oldu.Bu yüzden dedim zaten bişi çıkmaz diye.Çünkü sanmıyorum okadar salak olcağını evinden yapsın.Neyse 170 tl problem değil ama en azından eleman bulunsa içim gam yemez.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

zamanında bende çok uğraştım cc ile çok para götürmemişse yaşı ufaksa şikayetçi olma hacı.

Çocuğun hayatı s.k.lmesn

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

biras rahat takiliyosun ... en onemli sorun burda senin kredi kartinin nosunu nerden ele gecirdi ? bilgisayarini kontrol et bi derim yine basina gelmesin ayni olay.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

sanal klavyenin bile loglarini tutan keylogger varken...

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

polis araştırma takip sonucu birşeyler elde eder muhakkak

bu duruma düşmemek için kredi kartınızı internet işlemlerini kapattırın. İnternet işlemleriniz için sanal kart kullanın ;)

sanal kart nasıl bişe oluyo ?

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

küçüksede büyüksede ver polise hayatını sksnler

hırsızlık yapaken iyi güzel.

zaten şu işi yapanları anlamıyorum. kredi kartından hırsızlık yaptığın zaman adın soyadın nereden ne aldığın kabak gibi çıkıyor. neyine güvenipde hala devam ediyorlar anlamıyorum.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

@nickneyime
    sana banka internet işlerinde kullanmakn için sanal bir kredi kartı bilgileri veriyor sen o sanal karta ne kadar para atarsan oradan anca o kadar çekebiliyor alışveriş yaptığın yer atıyorum 15 tl ye domain alacaksın normal hesabından sanal kart hesabına 15 tl aktarıyorsun sonra işlem yapıyorsun işte yok fazla çekti az çekti bilmemne derdin olmuyor kart numaran falan filan çalınsa bile içinde para olmadığından birşey yapamıyorlar ;)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:

zamanında bende çok uğraştım cc ile çok para götürmemişse yaşı ufaksa şikayetçi olma hacı.

Çocuğun hayatı s.k.lmesn

Küçük ya da büyük suç suçtur.Birde övünerek bende uğraştım diyorsun ayıp.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mertcan
    mertcan's avatar
    Erkek

hoja  paypal  uzerinde  yapabilmesi  icin  senin  elindeki  kredi kartini  paypal  hesabina  eklemesi  lazim

oda biraz  zor yani  atiyorum  paypal  hesabi  aciyon kart  ekleyecem  diyorsun banka  hesabini  giriyon  paypal  senden  ufak yani 1 dollar filan  kredi kartindan kesiyor bu 1 dollar paypal hesabina ekleniyor .

$ 1  (04.12.2009 PP*3452 EXPUSE)   bunun gibi cikiyor kredi kart  hesabindan  daha  sonra  orda  gorulen codu paypal yazip hesabi aktiflestiryon

yani  kisacasi  diyomki  bunu  yapan  evden  biri  yada  ne  bilim  kredi card  hesap bilgilerine  rahat  ulasan  biri  yani  baya  zor  bisey  hack onun  gibi  seyler  biraz  zor  ihtimal.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

hiçbir sonuç çıkmaz uğraşma

Toplam Hit: 6439 Toplam Mesaj: 29