Kredi Kartım Üzerinden Alışveriş Yapılmış..
-
Sonuç çıkmaz diyenlere sözüm bu ülkede bi şeylerden sonuç beklemiyosanız niye yaşıyonuz verin dilekçeyi vatandaşlıktan çıkarsınlar kurtulun.. nasıl olsa bu ülke bi haltı beceremiyo düşüncesi var herkesde en azından isdihtam alanı genişlesin :) Bana bu lafım için kızmayın.. sadece zoruma gidiyo herkes bişeylerden şikayetçi ama mücadele eden yok.. sen hakkını aramazsan kimse aramaz.. boynuzu herkese geçirirler.. telekomda herşey kayıt altındaysa bu adamlarda kevin mitnick dayı olamayacağına göre :D uğraşmamak niye ?
Arkadaaşım ver dilekceni ad soyad belli.. telefon belli ki kontur alınmış adamın bi bağlantısı olmasa birine niye kontur yüklesin.. başkasının canı yanmasın bari.. hea bide serdar hocanın dediği gibi sanal kart kullanma eğilimine yönelin ve banka güvenlik önlemlerini sürekli takip edin.. geçmiş olsun..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Sonuç çıkmaz diyenlere sözüm bu ülkede bi şeylerden sonuç beklemiyosanız niye yaşıyonuz verin dilekçeyi vatandaşlıktan çıkarsınlar kurtulun.. nasıl olsa bu ülke bi haltı beceremiyo düşüncesi var herkesde en azından isdihtam alanı genişlesin :) Bana bu lafım için kızmayın.. sadece zoruma gidiyo herkes bişeylerden şikayetçi ama mücadele eden yok.. sen hakkını aramazsan kimse aramaz.. boynuzu herkese geçirirler.. telekomda herşey kayıt altındaysa bu adamlarda kevin mitnick dayı olamayacağına göre :D uğraşmamak niye ?
Arkadaaşım ver dilekceni ad soyad belli.. telefon belli ki kontur alınmış adamın bi bağlantısı olmasa birine niye kontur yüklesin.. başkasının canı yanmasın bari.. hea bide serdar hocanın dediği gibi sanal kart kullanma eğilimine yönelin ve banka güvenlik önlemlerini sürekli takip edin.. geçmiş olsun..
-----------------------------burası türkiye o dediklerin lafta kalır. sonuç çıkmayacak iddiaya giren varsa paypaldan 1$ ına girelim ?
-
Hacı yapılacak çok büyük bişey yok ki.. adamın hesapları takip edilecek zaten telefona kontur yüklemiş.. telefon numarasını bulur en azından söver içi rahatlar :)
Niye bir dolarına giriyosun iddaaya :) meblayı arttır belki gireriz :) ama olaya müdahil olmak serbest olsun bak o zaman nasıl sonuç çıkıyo ;)
-
paypal yada her ne zıkkım yapmış sa yapmış. fakat kartının baglı bulundugu bankaya gıdersen fazlası ile ilgilenirler konu ile.
burası Türkiye diyenlere katılmamak elde degil. ama yavaş da olsa iyi yönde değişimler var.
sonuçları bizede bildir.
-
Önemli bir konu lütfen gelişmeleri yaz ayrıca bankan ile görüş kredi kartı sigortalı yani benimki sigortalı belki seninkide sigortalıdır nasıl sigortalı dersen benimki vip kart onolarda otomatik sigortalıymış,
-
Bugün hem bulunduğum şehrin şubesine hemde istanbul genel merkeze fax cektim . Hesap özetini yapılan alışverişleri Printscreen yaparak belirttim ve ayrıntılı olarak gönderdim dilekçe ile.Savcılığa ve Polisede aynı şeyleri vermeyi düşünüyorum.Ayrıca vodafone'a da ulaşıp kart numaramın üzerinden hangi numaranın kontör yüklediğini öğrenmeyi deneyeceğim.Sonucu bende merak ediyorum gerçekten.Alınan mebla çok büyük bişi olmasa böyle insanların cezasını çekmesi gerektiğini düşünüyorum.Yaşı ufak yada büyük yılanın başını büyümeden ezmek gerekir.Ve milletin kafasında ki "burası Türkiye bi bok olmaz" lafını silindiğini görmek isterim hem ben hemsizin.
-
Bilgi mahiyetin de güncelliyorum konuyu. Online hesabımdan yapılan işlemlerden paypal hesabı ve telekontur.comdan çekilmiş olan toplam 92 tl'lik tutar hesabıma tekrardan yatmış.sanırım verdiğim dilekçeler işe yaradı=) paranın yarısını da olsa kurtarmış oldum şuan.Demek ki burası Türkiye demememek lazım=) Baya bi gelişme var..
-
Savcılığı köşe başı dükkan mı sanıyosunuz :)
adliyeye gir müracaat savcısına başvur olay bu :) her hakkını alırsın merak etme bilişim suçları bürolarındakiler uyumuyo :) adamı anında öpüyolar :) istedikleri firmadan istedikleri ip loglarını alabiliyorlar çünkü :) sadece yurt dışı çıkışlı bir ip varsa ortada işte o zaman unut paranı :)