Kredi Kartıyla Alışveriş Yapabilecek Olan ? (1000 Lira Civarında)
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------
Peki olduda parayı ödeyemedin adam 500 lirayı cebinden mi ödücek ? Hayır olduda diyorum trafik kazası geçirdin öldün?
-----------------------------para kenarda duracak hocam. kıyamet de kopabilir mesela ?
@ Cegstyle
bi art niyet yok bunda.
neyse konu silinsin yine birileri farklı yerlere cekecek meseleyi.
-

-
JackDaniels bunu yazdı:
ne komisyon vercek gider kredi kartı çıkartır 500 ünü nakit verir 500 ünü 4 e böler alır . Sonra kredi kartını iptal ettirir.
-----------------------------Herkese vermezler kredi kartı.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
ne komisyon vercek gider kredi kartı çıkartır 500 ünü nakit verir 500 ünü 4 e böler alır . Sonra kredi kartını iptal ettirir.
O eskidendi şimdi bankalar milletin götünde koşturuyor kredi kartı alın diye -
Andrei bunu yazdı:
syntr bunu yazdı:
Peki olduda parayı ödeyemedin adam 500 lirayı cebinden mi ödücek ? Hayır olduda diyorum trafik kazası geçirdin öldün?
-----------------------------para kenarda duracak hocam. kıyamet de kopabilir mesela ?
@ Cegstyle
bi art niyet yok bunda.
-----------------------------Kötü bir yere çekmek gibi bir niyetim yoktu, kuzenim bir bankada müdür msnde konuşurken sordum, nakit parası varsa hesap açsın bedavaya o hesaba bir banka kartı çıkarttırsın 5-10 lira bişiy banka kartına taksit yapsın dedi. Parayı yatırdıkça çeker dedi, çekemezse - bakiye gözükür borçlu olur dedi. Ama hangi bankanın Banka kartına Taksit yaptıgını unutmuş araştırırsan bulurmuşsun iyi aksamlar iyi forumlar
-
wking bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca inan bana veriyorlar yaşım 19 daha 2bin lira limitle kart aldım 1 ay sonra limitimi 5 bin liraya çıkardılar ve şuanda 15000 lira limitim var ayda harcadıgım para 200 lira max banka akbank
-
Banada bi 10.000 civarı lazım araba alıcam da :D yokmu bi babayiğit :D :P Bakınız ben size çorba parasıda veririm arabayı ortakta kullanırız :D ona göre :D
-
syntr bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
syntr bunu yazdı:
@ Cegstyle
bi art niyet yok bunda.
-----------------------------Kötü bir yere çekmek gibi bir niyetim yoktu, kuzenim bir bankada müdür msnde konuşurken sordum, nakit parası varsa hesap açsın bedavaya o hesaba bir banka kartı çıkarttırsın 5-10 lira bişiy banka kartına taksit yapsın dedi. Parayı yatırdıkça çeker dedi, çekemezse - bakiye gözükür borçlu olur dedi. Ama hangi bankanın Banka kartına Taksit yaptıgını unutmuş araştırırsan bulurmuşsun iyi aksamlar iyi forumlar
-----------------------------bi kisi pm attı onunla görüsüyorum.
bilgiler icin tesekkürler baskasına da lazım olabilir.
-
syntr bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca inan bana veriyorlar yaşım 19 daha 2bin lira limitle kart aldım 1 ay sonra limitimi 5 bin liraya çıkardılar ve şuanda 15000 lira limitim var ayda harcadıgım para 200 lira max banka akbank
-----------------------------nası aldın la :D bana vermedi laleler. çalıştığım halde bide :D anlat hele içerde adamın mı var :D ciddi ciddi karta ihtiyacım var bu aralar pm ile nasıl başvurduğunu felan detay verirsen sevinirim hocam.
-
syntr bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------Hocam standart bi 19 yaşındaki eleman olsan onu rüyanda görürdün. Anne-babanın benzeri yüksek limitli kartı-hesabı vs.si vardır, esnaftır iş adamıdır birşeydir... Ya da görünürde birşeyleri olmasa bile ki gene de olmaz; sen özelde okuyorsundur, burssuzsundur, iyi ödüyorsundur ve bunların en azından herhangi birisinden de bankanın haberi vardır... Sen değilsen de arkan sağlamdır, yoksa o kartı anca başkasının elinde görürdün...