Kripto Kredi Kartı Redotpay
-
Kripto paranızı kullanarak Apple Pay özellikli kredi kartı kullanmanıza yarar. İsterseniz fiziki kart da çıkartabilirsiniz. Black Friday indirimleri mevcut. Gnosis card gibi alternatifleri Türkiye'ye açık değilken bu şirket Türkiye'ye açık.
Referans link veya id ile kayıt olan ayrıca $5 kazanıyor. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. Neredeyse Türkiye'den takip edilemeyen bir kart diyebiliriz.
referans id: ca8jc
referans linki: https://url.hk/i/tr/ca8jc
-
Kripto para güya anonimlik için çıkmıştı ama şuan ki gelinen noktada Visa altyapılı kartı çıktı. :D
-
bu kartların en büyük handikapı kullanım başına komisyon alıyor. tr de zaten applepay kapalı takla atmanız gerekiyor. bu kart açık olabilir ama applepay üzerinde kullanmak için bölge mölge değiştirmek lazım.
en mantıklısı wise prepaid kart şimdilik böyle devam ediyorum bakalım.
-
manglerman bunu yazdı
bu kartların en büyük handikapı kullanım başına komisyon alıyor. tr de zaten applepay kapalı takla atmanız gerekiyor. bu kart açık olabilir ama applepay üzerinde kullanmak için bölge mölge değiştirmek lazım.
en mantıklısı wise prepaid kart şimdilik böyle devam ediyorum bakalım.
Hepsi aynı değil. Türkiye'de kullanan biri olarak söyleyeyim. Genellikle kriptodan para yükleme başına veya yabancı para kur ayarı yaparken çok ufak komisyon alırlar.
Ayrıca Apple Payı hiç bir değişiklik yapmadan Türkiye'de kullanabilirsiniz. Cüzdan uygulamasını açın cüzdana ekle deyin kredi kartını seçin. Diğeri seçin kartı ekleyin. Bu kadar. Bunu yaptığınızda eğer bankanın anlaşması varsa Apple Pay her ülkede kullanılabilir.
-
mkyb bunu yazdı
Kripto para güya anonimlik için çıkmıştı ama şuan ki gelinen noktada Visa altyapılı kartı çıktı. :D
İlk doğrulamada kimlik isteniyor ama eminim ki Türkiye'deki bddk kart merkezi vs. hiç bir şekilde ne harcama yaptığımızı göremiyor. Kayıt dışı bir durum kesinlikle var.
-
Şeytan diyor çak bikac milyon dollares de güvenemiyorum ki.
-
mkyb bunu yazdı
Şu an gelinen noktada kripto paralar gizlilik amacını tamamen yitirdi. Yapay zeka destekli oyun karakterlerini, saçma sapan youtuberları falan fonlama aracına dönüştü.
Solano ağı zaten ne sike yaradığı belli değil, resmen kumar ve dolandırıcılık ağı oldu.
Yeni yeni ağlar çıkıyor yapay zeka için hype şu an burada.
Virtuals, Spectral, Hyperliquid vs.
Layer1 ve Layer2 ler ne olacak ne işe yarayacak belli değil. Önümüzdeki dönemim yıldızı Coinbase ve Base ağı olacak büyük ihtimalle. Özellikle Eth ve solano hariç diğer Layer1 ağlarından (Avax, Chz, Ada, Near, Arb, Apt vs) kar aldıkça çıkmakta fayda var.
-
Apple Pay görüntüsü:

-
Örnek veriyorum 100 TL yüklesem ne kadar komisyon kesiyor ? Ayrıca o 100 TL'yi harcayınca % kaç komisyon kesiyor ?
-
Hocam italyada apple a iade yapmıştık bize puan yüklü kart verdiler ancak sadece italyada kullanabileceğimizi söylediler. Bunu senin sistemde harcayabilir miyiz acaba?
-
Black Friday da 4 dolardı virtual card. Şimdi 10 dolar olmuş? Hehe ancak onaylattim kendimi, dur bakalım...