Kro Resimleri Lazım...
-
ibrahim tatlısesin o resmi görünce gülmekden ölüyodum. :D :D :D :D :D :)))) üstdeki resimdeki herifden bile şekilsizmiş :D :D
-
Insanlari gorunuslerinden dolayi yargilamak kimin haddine dusmus. Musluman diye gecinenler icin soyluyorum: HARAMDIR.
Koylu millet'in efendisidir. Koyluyu-Isciyi asagilamaya calisan kisiligi gelisememis dar kafali zihniyetlere duyrulur.
-
köylüye kro diyen olmadı hoca ibrahim tatlıses köylümü adam kaç senedir şehirde ferhat güzel denen herif köylümü??? bende köylüyüm yerine göre hassas oldğun bi konu sanırım köylüyü aşağılamak değil burda amaç
-
Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------Insanlari gorunuslerinden dolayi yargilamak kimin haddine dusmus. Musluman diye gecinenler icin soyluyorum: HARAMDIR.
Koylu millet'in efendisidir. Koyluyu-Isciyi asagilamaya calisan kisiligi gelisememis dar kafali zihniyetlere duyrulur.
-----------------------------
köylüye kro tanımlamasını yapan benim sanki hm.. ilginç :) rekor üstüne rekor kimse burda köylüyle dalga geçmedi ailemin yarısı köyde yaşıyor ne kadar tanımasamda ailem. -
Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------Insanlari gorunuslerinden dolayi yargilamak kimin haddine dusmus. Musluman diye gecinenler icin soyluyorum: HARAMDIR.
-----------------------------Hodja açıkçası ben onlara özendiğim için resimlerini istiyorum vallahi... Yani dalga geçmek için değil... Avatarıma koyacam kız tavlıyacam. Gavur kızları krolara daha çok ilgi gösteriyorlar. Amele kesimi daha fazla ilgi çekiyormuş o açıdan..
Yoqsa dalga geçme gibi bi amacım yoq rahat ol. Varsa sende güzel bi iki resim at bize hoca...
Kaldıki bi çok kro benden senden daha zengin ve boş insan...
-
şimdi ibrahmn ballısesin o resmine köylümü diosunuz??ulen bu tv yi yakmalı..sizce gercek bi türk köylüsü böylemidir??bnm gördüğüm ve bildiğim türk köylüsü gayet temizliğine ve görünüşüne dikkat eden insanlardr..kahveye giderken bile traş olan insanlardır(e iş yaparken kirlenirler tabi üst baş dağılır)köylü kesime kro demek tam bi cahillikdir..bn ibo ballı sese bakdıkca bi hanzo görüorm asıl şimdiki iibo sovda falankroluk yapıo amk..
-
kürdonun resmini upload edecek yok mu? :D
-
biri beni mi çaırdı kulağım çınladı
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
Lan resmi süper montajlamışlar amq az kalsın farketmiyodum.Okolla adamın ten rengi arasındaki farka bakın anlarsınız ;)
-----------------------------orada amele yanığına anlam yüklenmek istenmiş lütfen...
-
http://www.speedyshare.com/415679790.html
eal