Kro Resimleri Lazım...
-
Arkadaşlar böyle fake olmayan oldukça dikkat çekici karizmatik kro resimleri lazım... Muharreme benzeyen tipten. Mümkünse karizmatik olsun. Böyle resimleri benimle paylaşırsanız iyi olur :)
-
geyik bölümünde tam sana göre bi başlık vardı 2 dakka bekle bulup hemen geliyom :D
edit: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=kro&folderid=45332
-
dur ben bitane toplu halde verim sana :)
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------dur ben bitane toplu halde verim sana :)
-----------------------------ya bu resmi gördüm de biz kimizde böyle bi abi vardı resmine bunu koymuş o şidmi yok galiba
-
http://img512.imageshack.us/img512/1878/kro9mk9vd.jpg
-
Lan resmi süper montajlamışlar amq az kalsın farketmiyodum.Okolla adamın ten rengi arasındaki farka bakın anlarsınız ;)
-
Koylude(kiro) bizim insanimiz.
-
Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------
köylü insana kro diyebilecek bir kişi kroları savunamaz.--------------------------------
BU KEKOLARIN ALLAH'I İŞTE ASLŞDKASLŞKDALSF
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------Anarsist bunu yazdı:
köylü insana kro diyebilecek bir kişi kroları savunamaz.--------------------------------
BU KEKOLARIN ALLAH'I İŞTE ASLŞDKASLŞKDALSF
-----------------------------Bence sen kiro'nun anlamini bir arastir :), bu arada keko ne demek, Turkce'de boyle bir kelimeye yer yoktur ve hic rastlanmamistir .
Bana keko'nun anlamini aciklamani bekleyecegim burda
-
rekorrr BRIbııBIRIIRIRRRRRRRRRRRRRRRRRR şakamısın aslkdlaskfdlaskf kekonun türkçe bir kelime olup olmadıgı hakkında yorum yapmışmıyım? yoooo
peki sen bana her köylünün kro oldugunu kanıtlayabilirmisin? off tartışmaya bak -123 yuh bide savunabiliyosun kendini
ben asdkşaslkfdlşaskdflşaskşdlk'ce konuşuyorum (H)
üf ozmn herkesin ailesinde en az 23049123012 kişi kro aslşdkaslklask yuh ya bırak sakın yazma :p
-
yonja.com gir biraz dolaş bulursun böyle tipler=)