folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder KRONİK "Her Cuma" Do-Rock Bar"Da / Rocker Müridler Kaçırmasın

KRONİK "Her Cuma" Do-Rock Bar"Da / Rocker Müridler Kaçırmasın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

1985'te kurulmuş bir trash grubu Kronik. "Endless" ilk albümleri olarak 92 de yayınlandı. Biz bunları Caravan Rock Bar'da dinlerdik zamanında. Şimdilerde ise "her cuma" Do-Rock Bar'dalar.

Do-Rock Bar>Beyoğlu > İstiklal Caddesi > İmam Adnan Sokağı'nda

rocker müridlere tavsiye ederim, kaçırmasınlar  :)

hikaye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    istanbulda ikamet edersem uğrarım

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Erkek
    genelde her çarşamba ve cumartesi ordayım zaten de çok duramıyorum karşı tarafta oturduğumdan. bu hafta da bayram dolayısıyla perşembeye denk geldi. gelen olursa görüşürüz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kronik piyasanın en sağlam gruplarındandır.elemanlar 40 larına merdiven dayamalarına rağmen hala çatuır çatır bar konserlerinde çalıyorlar.dorock'a transfer olayına gelince caravanda da iyiydi ama pek katılım olmuyordu..debut albümleri endless war

pentagram - pentagram gibi o dönemlerde çıkmış en sağlam thrash albümüdür.son albümleri kavga ise mükemmel.şiddetle tavsiye ederim dorock/caravandaki canlı performanslardan katılan ciks tipler(web-zine sahipleri ve yazarları)'ndan ve ses sisteminin bkluklarından ve soundcheck'i bitirmek bilmeyen amatör gruplardan dolayı sevmem.ama kronikin kalbimizdeki yeri ayrıdır.çalıştığım için yanlızca haftaiçi gidebiliyoruz katharsise dorock'a caravan'a..en iyisi hafta içi hafta sonu zaten alakasız tipler geliyor.ayrıcana doguhan senide dorock'da yada caravanda bu 1 hafta içinde felan görmüştüm.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

üzeyir'i sevmem ayrıcana barmen değil  ona kurufasulye desek daha iyi ne iş yaptığını kendiside bilmiyor bir gün çalışmaz içer bi gün dj kabinine geçer bi gün garsonluk yapar.

eskilerde serhat murat felan vardı üzeyirler osmanlar münirler caravandaydı onları severdim bi tek.ayrıcana şimdi hareket ediyorum dorock yada caravan'a gideceğim sabaha kadar takılmaya nerden sktum kafama şimdi.evet evet gitmeliyim caravnda bariz thrash ağırlıklı setlistle thrash ateşi ile kavrulup ilerleyen saatlerde dorock'da 80'lerin güzide balladları ve dinazorlarıyla kendimi kaybetmeliyim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    Yanlış hatırlamıyorsam 98 yada 99 da caravanda dinlerdik.Artık ne sağlam mekan kaldı nede grup
    Biz de hayatla beraber değiştik.Ozaman ki tayfanın şimdi çocukları var.

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

evet 90'lardaki caravan ortamı mükemmeldi sıcak bir ortam vardı.tabii kavga gürültü şimdikinden çok fazlaydı;manitasına kızıp masaya tekme atanlarmı dersin,bardağı duvarda kıranlarmı dersin,birbirleriyle kavga eden garsonlar mı dersin..

takım elbiseyle gelen kısa saçlı bir eleman vardı.

hüseyin vardı sonra elmadağda oturuyodu her allahın gecesi ordaydı

gökhan vardı voleybolcuydu eleman vs..aklıma gelen isimler bunlar.

şimdi ise bir tanesi çıkmış cemiyetten eddie'ye benzeyen sahneye atlıyor kliplerde konserlerde vs..yalandan yere bilmediği şarkılara eşlik edip air gitar air drum headbang vs.. yapıyor.iyi hoş güzel'de kendisinin heavy metal'le alakası olmadığını sanıyorum.bizim bir arakdaş kendisini b.köydeki ismi Tikky Bar olan bir cafede görmüş.sırf marjinal görünmek ayağına o şekilde takılıyorda olabilir eskiden katharsisde görürdüm kendisini.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    Anlaşılan aynı zamanlarda oradaymışız.Benim hatırladıklarım cem,ender ,güven,güney barmen ve garsonların adlarını toptan unuttum.Birde girişte beton durudu :)

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    ehuhe betonda odun gibi adamdı kardeşim adamla pazarlık yapamıyorsun.bizim arkadşın kardeşi'nin 1 ayı vardı 18ine girmesine almamıştı içeriye.ama daha eskiden yaş sınırı sorun olmuyordu 10'a kadar bu satanizm olayları çıkmadan önce.onunla alakası varmı onuda bilemiyorum.bu arada cem dediğin orta boylu kilolu uzun kıvırcık saçlı thrashci miydi?bide motor kızlar vardı onlardı devamlı takılırlardı biri şişko biri zayıf gothic kıyafetleri giyerlerdi..bide judas çağatay vardı düşündükçe aklına geliyor insanın
Toplam Hit: 3583 Toplam Mesaj: 28