folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder KRONİK "Her Cuma" Do-Rock Bar"Da / Rocker Müridler Kaçırmasın

KRONİK "Her Cuma" Do-Rock Bar"Da / Rocker Müridler Kaçırmasın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    doguhan bunu yazdı:

bonzo bunu yazdı:

Bende yakında evleniyorum Bizde resmen çoluk cocuğa karışacaz. Ben en az 3 senedir caravana gitmedim gitmemde Orasi bitmiş bir mekan artik ama dorock a uğramayı düşünüyorum.Açıkcası yaşdanmıdır bilinmez kafa kaldırmıyor artık böyle mekanları.Sulu biralar sidik kokan yerler 2 muhabbet edersin sesin kısılır birbirini duyamazssın yeni yetmelerin kavgaları derken soğudum leş mekanlardan artık.Öğrenciyken nerede bira kaç para hepsini bilirdik ona göre giderdik.Ama artık şöyle hoş muhabet olsun rakım olsun bana yetiyor.Zaten rakıylada metal olmuyor:))

Şu aralar Rammstein / Placebo bile çalan Caravan bile kafa şişiriyo artık diyosan Katharsis'e hiç uğrama ağa :):) Ben de düşünüyorum şimdi yaş 21 daha kafa ağrımıyo. 10 yıl sonra da dinler miyim. dinlerim be ağa :) Barışarock ta 45 yaşında bi teyzeyle tanışmıştım. Kadın black sabbath manyaıydı hala ilk günkü gibi :)

Katharsis de biteli çok oldu.:)Bende dinliyorum ama her taksime gidişte hadi bara gidip müzik dinliyelim olmuyo artık.Manowar konserin de zevkten geberiyordum mesela eski tayfayla buluşmak çok güzeldi.Manowarı USA da izlemiştim ama buradakinin tadı bambaşkaydı.Ama nevizadeye gidip 2 tek atmak artık bana daha cazip geliyor.Bu olayı senle 6 sene sonra tekrar konuşalım .:)

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    Ehe ben hep oralardayım zaten
    Dediim gibi zamana bırak herşeyi kesin konuşmamak lazım
    İnşallah aynı kalır güzel işlere imza atarsın

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kemancı deyince aklıma geld, riddimin a.k.! bu arada Manga'dan bahsettin
    aklıma geldi, ben Ankara'da yaşarken Limon vardı, her hafta orada sahne alırdı bu
    lavuklar :)

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vay anasini tbt alemi ne zenginmis amk, ben ank da biziz e takilirim hepi koku bira 2.5YTL giris 5 YTL o kdar (: fazlasina para mi var ?
Toplam Hit: 3582 Toplam Mesaj: 28