Kuantum Düşünme, Başarı V.S. Nedir?
-
Nedir ne değildir bilen birisi özetleyebilir mi şu işi?
-
olumlamadan bahsediyosan eğer herşeyi iyi görecen falan fısstık işte hep iyiye yoracan iyi düşünecen kısacası Tr de imkansız ütopik bişey
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
olumlamadan bahsediyosan eğer herşeyi iyi görecen falan fısstık işte hep iyiye yoracan iyi düşünecen kısacası Tr de imkansız ütopik bişey
-----------------------------Aynştaynın görelilik teorisine bağlıyorlar ya bir şeyleri ondan bahsediyorum.
-
kuantum karın doyurmuyo salla gitsin :P
-
SUPERBICO bunu yazdı:
kuantum karın doyurmuyo salla gitsin :P
-----------------------------internette bir şeyler okudum bununla ilgili ama tam olarak neye yaradığı hakkında hiçbir şey anlamadım.
-
Hacım senin bahsettiğin olay ne kuantum fiziğinden mi söz ediyorsun yoksa düşünce tekniğinden mi?
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Hacım senin bahsettiğin olay ne kuantum fiziğinden mi söz ediyorsun yoksa düşünce tekniğinden mi?
-----------------------------Düşünce tekniğini de kuantum fizikten yola çıkarak oluşturmuşlar hocam, işte bu fizik olayını kişisel gelişime nasıl bağlamışlar onu merak ediyorum.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Düşünce tekniğini de kuantum fizikten yola çıkarak oluşturmuşlar hocam, işte bu fizik olayını kişisel gelişime nasıl bağlamışlar onu merak ediyorum.
Kişisel düşünce tekniğini nasıl yorumlamışlar bilmem, ama kuantum fiziğinin astrofizikteki yada normal fizikteki yerini merak ettiysen akşam geldiğimde yazarım :)
-
ilgi çeksin diye kitaplarının adında kuantum kelimesini kullanan bir dangalak vardı sonun kitaplarını oku :|
göreli mekanikle kuantum mekaniğinin ortak noktası yok(bir koşulda var)
parçacık mikroskopik boyutta ve yavaş ise kuantum mekaniği kuralları geçerlidir
parçacık makroskopik ve yüksek hızlarda ise (c ye yakın) göreli mekaniği kuralları geçerlidir
parçaccık hem mikroskopik hemde hızlı ise kuantum alanlarlar teorisinin kuralları geçerlidir
hadi bunuda yazayım parçacık hem makroskopik boyutta hemde yavaş ise newton mekaniği kuralları geçerlidir
-
İnanmayın böyle saçma sapan şeylere işinize gücünüze bakın dersinize çalışın düzenli planlar yapın, kuantum düşünmeymiş ismin şatafatına bak arkadaş ya,
-
Ben denedim oldu.. Forekse girip onbin dolarım olsun dedim oldu, hem foreksim var şimdi ayda onbin dolar kazanıyorum... Paraya para demiyorum artıkın Çünki ingilizce öğrendim paraya money ya da sokak dili kullanıp box diyorum