folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuantum Düşünme, Başarı V.S. Nedir?

Kuantum Düşünme, Başarı V.S. Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    Kuantum düşünce süper bişey hocam. Yazıyorsun kitabını bikaç örnek veriyosun inandırıcı oluyor. Sonra da paraya para demiyorsun (bkz . The secret)

memento mori.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

iyi düşün iyi olsun angutluğunun entel adıdır bi cacık da olmaz sonucunda kendini kandırdığınla kalırsın madem ben iyiyi düşüncem iyi olacak öyleyse venezüellanın en büyük petrol ihracatcısı olan şirketin ceosu olacam amk her kainat güzelinin çıktığı bu ülkeye gitme fikirni bile düşününce ceooo ordan diyorum yani kasma sen

İşimi bitirmek için koca bir ordu lazım!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Kuantum fiziğinin matematiksel yönünden zerre kadar haberi olmayan insanların işi felsefeye vurarak yazdıkları kitaplarla parayı indiriggandi yapma yöntemi. İlla okuyacam diyosan ben sana benim okuduğumda sevdiğim 2 kitabın ismini vereyim gereksiz laf oyunlarıyla kafanı bulandıracağına onları oku.

Çekim Yasası/Esther & Jerry Hicks

Tanrılar Okulu/Stefano E. D'Anna (Bunun Sinedie Yayınlarından çıkanını oku daha iyi çevrilmiş ve genişletilmiş.)

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Şöyle bir şey buldum, elimde de bir kitap var ama zamanında okudum hiçbir şey anlamadım.

http://www.uzmantv.com/kuantum-dusunce-teknigi-nedir

Kuantum fiziğiyle nasıl bağladıklarının cevabı şunda sanırım: http://www.uzmantv.com/kuantum-dusunce-teknigi-nasil-ortaya-cikti

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam kuantum fiziği olayı harika birşey.Kendinin ve yapabileceklerinin sınırı olmadığını farketmeni sağlar.Bununla ilgili kitaplar okumanı tavsiye ederim

Öncelikle çekim yasasını öğreneceksin.

Evrende herkese yetecek kadar herşeyden var.Herkese yetecek kadar para var, ev var, arsa var, araba var, sevgili var, var var var... aklına ne gelirse var..

Ve sen bunlardan istediğin kadarına sahip olabilirsin.Evrendeki herşeyi sen kendine çekersin.Ne kadar istersen o kadar çekersin.

Bugün benim turizmci olmam tamamen benim bunu olmayı gerçekten istememden geçer.İstemeseydim başka bir işe yönelir ve onu yapardım.

Mesela ben 1 milyon $ istiyorum.Bunu nasıl elde edeceğim ? 

Zaman sınırlaması koymadan bunu gerçekten istemem gerekiyor.Hatta bu 1 milyon $ zaten cebimdeymişte ben 1 milyon dolar kazanmak istiyorum şeklinde düşünmen lazım.

Eğer 2 gün sonra hani bu para nerde ? diye sormaya başlarsan zaten istememiş oluyosun.

Yol şu: İstemek - İnanmak - Şükretmek - Başarmak

İnandığın şey ne olursa olsun şükretmek lazım.Ayrıca bu düşüncenin temelinde evren denilen şey aslında ALLAH tır.Kimisi ona Allah der, kimisi Tanrı der, kimisi başka birşey.Ama sonuç olarak ŞÜKÜR ETMEK şart.Şöyleki; Allah bizim için herşeyi yarattı.Yoktan var etti.Başlangıçta hiçbirşey yoktu.Bizim varlığımız Allah tan gelir.Allah varlığı ile heryeri doldurmuştur.İhtiyaçlarımıza cevap verir.Biz ne istersek onu yapar.Nede olsa sınav yerindeyiz.Dönünce hesabını da sorar =) 

Şimdi bursa birkaç satırdan olayı tamamen anlatmak, açıklamak mümkün değil.Bu kabaca bir özet sana.Fikir açısından.Ayrıca öğreneceğin bakış açısı ve düşünce tekniği çok işine yarar.

Bundan deneyipte başardıklarım :

Arkadaşımın arabasıyla trafiğin yoğun olduğu saatlerde gideceğimiz yerde park yerimizin hazır olduğunu düşünüyorum.Bunu istiyorum.Ve inanıyorum.Gittiğimizde gerçekten de tam düşündüğüm yerde 1 kişilik park yeri buluyoruz.

Bazen sabah işe giderken düşünüyorum da ofise girince türk kahvem masamda hazır beni bekliyor diyorum kendi kendime.Bunu istiyorum ve artık o kahveye sahip olduğumu düşünüyorum.Ofise girdiğimde masama geçiyorum.Ve o da ne.Ofiste çay dağıtan abla elinde 1 türk kahvesi ile al buda senin kısmetin diyip veriyor kahveyi. ( Ama ilk zamanlar ne alaka diyordum.Öle şeymi olur diyordum.Ne zaman şüphe etsem kahve mahve yoktu.Ama ne zaman gerçekten inansam oluyor )

Gerçekten inanarak ve isteyerek küçük şeylerden başlarsan, kendine inancın giderek artıyor.Özgüvenin yükseliyor.Ve zamanla başarılı oluyorsun.

5 sene önce eleman olduğum firmadabaşarılı bir müdür olmayı istedim.İnandım.Ve sadece 1 sene sonra müdür yardımcısı oldum.Onun üzerinden de 1 yıl geçmeden müdür oldum.Tesadüf mü ?

Şimdi kendi işimi kurmak niyetindeyim.Bunu istiyorum, inanıyorum ve başaracağım.Zaman sınırı yok.Bakarsın yarın loto oynarım ve üyük ikramiye bana çıkar.Bi bakmışsın sponsor bulurum.Yada bir bakmışsın kendi imkanımla açmışım.Hayat bu belli olmaz.Önemli olan benim bunu istemiş olmam.

Konu çok uzun....

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

bir arkadaşın 3 sene uyguladıgı ve şuanda altında üstü açık bentleysi var işe yarayan bir hayat bugı diyeyim.

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam kuantum fiziği olayı harika birşey.Kendinin ve yapabileceklerinin sınırı olmadığını farketmeni sağlar.Bununla ilgili kitaplar okumanı tavsiye ederim

Öncelikle çekim yasasını öğreneceksin.

Evrende herkese yetecek kadar herşeyden var.Herkese yetecek kadar para var, ev var, arsa var, araba var, sevgili var, var var var... aklına ne gelirse var..

Ve sen bunlardan istediğin kadarına sahip olabilirsin.Evrendeki herşeyi sen kendine çekersin.Ne kadar istersen o kadar çekersin.

Bugün benim turizmci olmam tamamen benim bunu olmayı gerçekten istememden geçer.İstemeseydim başka bir işe yönelir ve onu yapardım.

Mesela ben 1 milyon $ istiyorum.Bunu nasıl elde edeceğim ? 

Zaman sınırlaması koymadan bunu gerçekten istemem gerekiyor.Hatta bu 1 milyon $ zaten cebimdeymişte ben 1 milyon dolar kazanmak istiyorum şeklinde düşünmen lazım.

Eğer 2 gün sonra hani bu para nerde ? diye sormaya başlarsan zaten istememiş oluyosun.

Yol şu: İstemek - İnanmak - Şükretmek - Başarmak

İnandığın şey ne olursa olsun şükretmek lazım.Ayrıca bu düşüncenin temelinde evren denilen şey aslında ALLAH tır.Kimisi ona Allah der, kimisi Tanrı der, kimisi başka birşey.Ama sonuç olarak ŞÜKÜR ETMEK şart.Şöyleki; Allah bizim için herşeyi yarattı.Yoktan var etti.Başlangıçta hiçbirşey yoktu.Bizim varlığımız Allah tan gelir.Allah varlığı ile heryeri doldurmuştur.İhtiyaçlarımıza cevap verir.Biz ne istersek onu yapar.Nede olsa sınav yerindeyiz.Dönünce hesabını da sorar =) 

Şimdi bursa birkaç satırdan olayı tamamen anlatmak, açıklamak mümkün değil.Bu kabaca bir özet sana.Fikir açısından.Ayrıca öğreneceğin bakış açısı ve düşünce tekniği çok işine yarar.

Bundan deneyipte başardıklarım :

Arkadaşımın arabasıyla trafiğin yoğun olduğu saatlerde gideceğimiz yerde park yerimizin hazır olduğunu düşünüyorum.Bunu istiyorum.Ve inanıyorum.Gittiğimizde gerçekten de tam düşündüğüm yerde 1 kişilik park yeri buluyoruz.

Bazen sabah işe giderken düşünüyorum da ofise girince türk kahvem masamda hazır beni bekliyor diyorum kendi kendime.Bunu istiyorum ve artık o kahveye sahip olduğumu düşünüyorum.Ofise girdiğimde masama geçiyorum.Ve o da ne.Ofiste çay dağıtan abla elinde 1 türk kahvesi ile al buda senin kısmetin diyip veriyor kahveyi. ( Ama ilk zamanlar ne alaka diyordum.Öle şeymi olur diyordum.Ne zaman şüphe etsem kahve mahve yoktu.Ama ne zaman gerçekten inansam oluyor )

Gerçekten inanarak ve isteyerek küçük şeylerden başlarsan, kendine inancın giderek artıyor.Özgüvenin yükseliyor.Ve zamanla başarılı oluyorsun.

5 sene önce eleman olduğum firmadabaşarılı bir müdür olmayı istedim.İnandım.Ve sadece 1 sene sonra müdür yardımcısı oldum.Onun üzerinden de 1 yıl geçmeden müdür oldum.Tesadüf mü ?

Şimdi kendi işimi kurmak niyetindeyim.Bunu istiyorum, inanıyorum ve başaracağım.Zaman sınırı yok.Bakarsın yarın loto oynarım ve üyük ikramiye bana çıkar.Bi bakmışsın sponsor bulurum.Yada bir bakmışsın kendi imkanımla açmışım.Hayat bu belli olmaz.Önemli olan benim bunu istemiş olmam.

Konu çok uzun....

Sen bayağı dolmuşsun hocam, bununla ilgili ayrıca bir başlık açıp tecrübelerini anlatsan fena olmaz.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ya felsefesi şu

pes oynarken ulan 5dk var 2 tane atarmıyım atarım lan djur bakayım diye bir his gelirya içine böle içinde bi enerji olur birşeyler hissedersin

işte o hissi hayatında herzaman kullanmak arkadaş o hissi devamlı olarak kullabilmek için 2 ay çalıştı suanda istedigi herşeyi var sevgilisi bentleyisi miamide yalısı 

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

la inanmayacaksınız hep istediğim gibi akustik gitar vardı bu zuhal müziğin sitesine girer sürekli resimlerine bakardım bu gitarı fark etmeden 1 hafta kadar öncede bu belgeseli izlemiştim :D amk ne olacakki dedim harbiden istedim amcam denizci seferden döndüğünde çantasıyla beraber aynı gitarı getirdi. böyle şeylere inanmam saçma gelir dini inancımda yoktur bu akustikten amcamın ne haber olacak amk? :S oldu ne diyim :S

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

Sen bayağı dolmuşsun hocam, bununla ilgili ayrıca bir başlık açıp tecrübelerini anlatsan fena olmaz.

Başlığı açtım hocam =)

http://www.tahribat.com/Forum-Kuantum-Cekim-Yasasi-Ve-Hayatinizda-Degisenler-130346/

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 2455 Toplam Mesaj: 21