Küçük Bir Antivirus Testi :)
-
cukurova:
1. önemli sistem dosyalarını siler
2- Belgelerimi siler
3- D hdd ise tümünü siler
4- Registry ı siler
5- Windows u siler
6- User i siler
bundan zararlı olamaz bence.. =)
nod32 senin bahsettiğin küçük programı yakalayıp cukurova gibi bi programı yakalayamıyosa ben nod dan şüphe ederim =)
nod32 bu 6 özellikli trojan ı yakalayamadı demekki bi sorunu var..
ama bitdefender yakalıyo...
http://img106.imageshack.us/img106/4625/cukurovakq6.jpg -
:) cukurovanın yaptığı trojan değildir.. trojan bilgi çalmaya yarar..
onun ki sadece bir dosya silicidir.. elle silmek yerine otomatik yapıyor bu işi... :) -
DkN_JaN hoca updatelere bakarsan görürsün olayı ;)
www.virustotal.com dan online olarak tüm avlere yaptırdık.. yalan söylediğimi düşünüyorsanız buyurun dosylar elinizde siz tarattırın :) -
estafrllh yalandan deilde ben sonuca sasırdım daha yarım saat once update yaptı bit nod desen 2dk gecmedi update edeli :S bulamadı deyyüs =)
-
hoca seni bilmem ama bendeki şifre istiyor.. o yüzden update yapmıyor... :S
-
vay amk, bir de kaspersky çok övülür, işte herşey ortada, sağolasınız arkadaşlar böylece antilerin ne kadar işe yarar (!) olduğu gözüktü
-
baktım senin testte kasper 4.0 var aha dedim bendeki 6.0 belki yakalar ama nafile,yaw ertan kardes,senin isin gucun yokmu baska yaw,gecen bi program yapmis cafede easycafeden bakiom client ekran goruntusune, resim cikio,pc de knight oynanio gozumle bakiom KO easycafeden bakiom resim:) ertan bazen abartio;)
-
bitdefenderi tavsiye etmiyorumm ulen 5 dakkada bi update yapıyo ezik av 2sinide bulamadı silip başka bişe kuracam daha güvenlik denen zıkkımdan kalmadı bu memlekette :D
-
şu yazdığınız programlari bizde kullanabilirmiyiz :S
-
mavibere bazen deneme yapmak gerek de mi :)
PyRoN arkadaşım.. hangi programı kast ediyorsun
Toplam Hit: 7097 Toplam Mesaj: 29