Küçük Bir Antivirus Testi :)
-
Quawn in anlattığı program daa :)
Programı vb ile yazdık source editor ilede mspass i import ettikki şifreleri okuyabilelim. Programın tam özelliği mspass export eder şifreleri buldurup bir txt ye kaydettirir. Txt de split yöntemiyle her şifre ve kullanıcıyı bir dizi ile internetteki benim sayfama yollar.
-
Sonuna kadar Kaspersky Internet Security. Aslında eskiden ZoneAlarm Internet Security kullanıodum ama mIRC'yi blockluodu oda
-
cukurovada bitdefender 1-0 öne gecti
madem durum böle o zaman nod32 beraberliği sağladı durum 1-1.. (aslında bitdefenderın yaptıı daha ii ama nese:)
ee mac berabere gidio atan kazansın :)
gördüünüz gibi kasperskyı saymıorum bile.. :D -
fenerist07 sizde bir dönme meydana geldi, bir kasper diyorsunuz bir bitdefender..
hoca şuan sana 10 tane zararlı yazlım yapayım.. bak bakalım kaspermi, bit mi yoksa nod mu bulacak.. Eğer istersen böyle birşey yapalım.. Yakalanması için çalıştabilirsin de exe yi.. ama sonuçlarına katlanırsın
PyRoN o exe arkadaşın forumuna göre düzenlenmiştir... onu kullanamazsın.. arkadaşdan rica edersen belki senin için de ayarlar bi tane.. -
ertan hoca bizi gene nod32 cevirdin avastın aq :)
-
Ertan hocam test güzel ellerine sağlık
Yine Bildiklerini bizimle paylaştığın İçin teşekkürler -
ertan hoca evet kasper kullanıodum bi arkads server verdi forumda kasper bulamadı bitdefender ile nod buldu..
cukurovayıda bitdefender budlu kasper bulamadı
bende kasperi bıraktım :D
nodda kullandım beenmedim pek tabi kişisel bişi
seninde kasper kullandığın forumda tavsiye ettin zamanları hatırlıom ;) -
hoca ben kasperi kötülemiyorum.. ondaki bütçe nod32 de olsaydı... :)
ben ilk baştan beri nod32 nin güzel olduğunu biliyordum ancak kullanımı gerçekten çok zordu ya da bana o zamanlar öyle geliyordu.. o yüzden alternatif olarak kasperi sürdüm öne :)
ama şuan nod32 nin o kadar zor olduğunu düşünmüyorum o yüzden güzel bir Anti-Virus
Bir bilgisayarda
Nod32,Spyware Doctor ve Zone alarm varsa bana göre yeterli derecede güvenli oluyor.. Bunu tek paket haline getiren programlar da var ama sonuçta kapladıkları alan aynı.. :) Ama o yazılımlar toplu olduğu için eksiklikleri olackatır, çünkü tek bir kısımda uzmanlığa inanan biriyim..O yüzden sadece birşeyde gerçekten en iyisidir..bana göre en iyi yazılımlarda bunlar :)
Antivirusunüze veya firewallerinize güveniyorsanız test etmeye hazırım :)
Toplam Hit: 7096 Toplam Mesaj: 29