Küçük Emrah Filmi Gerçek Oldu
-
Randevulaştığı hayat kadını annesi çıktı! Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan olay 'Küçük Emrah' filmlerini aratmayacak türden...
Körfez'de yaşayan 23 yaşındaki genç, buluştuğu hayat kadını öz annesi çıkınca sinir krizi geçirdi!
İddialara göre Körfez ilçe Esentepe Mahallesi’nde arkadaşıyla birlikte bekar hayatı yaşayan 23 yaşındaki O.D. isimli adlı genç, hayat kadınıyla birlikte olmak istedi ve bunu bir arkadaşına söyledi.
TELEFON NUMARASINI ARKADAŞINDAN ALDI
Arkadaşından bir hayat kadınının telefonu alan O.D. isimli genç, hayat kadınıyla pazarlık yapmaya başladı.
100 TL’den fiyat açan hayat kadını
en son 40 TL’ye ilişkiye razı oldu.
GÖRÜNCE DONDU KALDI!
Telefonda "Araban var mı? Ücretimi peşin isterim" diyen hayat kadını, konuştuğu gençle buluşma yerinde beklemeye başladı. Yürüyerek buluşma yerine genç O.D. gördüğü manzara karşısında dondu kaldı.
Hayat kadının annesi olduğunu görünce sinirden gözyaşlarını tutamadı. Annesi ise olay yerinden hemen şehir içi minibüsüne binerek İzmit istikametine doğru gitti.
'ŞOK OLDUM'
Büyük bir şok yaşayan O.D. isimli genç ise “Annem ile babam 10 yıl önce boşandılar. Ben daha 13 yaşında bir çocuktum. Annem daha sonra başka biriyle evlendi. Ondan sonrasından haberim yok. Zaman zaman beni ziyaret eder görüşürdük. Çevremde tanıdıklarım “Annemin hayat kadını olduğunu söylediler. İnanmadım. Arkadaşımdan telefonunu aldım, aradım. Gerçekten beklediğim durağa geldi. Şok oldum, sinirledim ve gözyaşı döktüm. Kendisi de otobüse binip uzaklaştı” dedi.
Körfez Manşet Gazetesi
ALLAH Kimsenin Başına vermesin. Şunuda unutmayın Düşmez Kalkmaz Bi ALLAH. -
Kadın yolunu kaybetmiş, hayat kadını olmuş. Oğlu da bir baltaya sap olamamış, 40 liralık kadınların peşine düşmüş. Hocam sen de kalkmışsın Allah kimsenin başına vermesin diyorsun. Bence onu bu işlere bulaştırma. Daha önemli işleri olduğuna eminim. İnsan doğru olanı yapar, kendini bilir, daha sonra ''Allah korusun'' der.
-
demek kadın buraya doğru geliyo gelsin bakalım :) iyide bu adamın anasından nasıl haberi yok ne yapıyo ne ediyo insan çakozlar her şekilde
-
yanıltıcı yazmışlar, başta randevulaştığı kadın anası çıktı diyo. sondaki açıklamaya göre anan böyle böyle demişler çocuğa o da numarasını alıp randevulaşmış. anasının öyle olduğunu görmek için çağırmış vay orospu çocuğu derler adama
-
Bu tür durumlarda empati bile yapmak istemiyor insan. Allah düşmanımın başına vermesin.
-
çağırdın gördün ne oldu
adam sadece merakınımı gidermiş olmuş mu olmamışmı diye.
bari yardım ette yapmasın o işi
-
hsyN bunu yazdı
yanıltıcı yazmışlar, başta randevulaştığı kadın anası çıktı diyo. sondaki açıklamaya göre anan böyle böyle demişler çocuğa o da numarasını alıp randevulaşmış. anasının öyle olduğunu görmek için çağırmış vay orospu çocuğu derler adama
+++++++++
-
bende mynet haberde gördüm. ama aldatıcı haber yapmışlar. gerçekte zaten biliyormuş ama emin olmak istemiş ve randevu vermiş .
zor bir durum.
-
-
böyleside var beyler Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin
http://www.haberler.com/annesini-ararken-kocasiyla-kardes-oldugunu-ogrendi-6350836-haberi/
-
sesindendemi tanımamış aq