folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Küçük Emrah Filmi Gerçek Oldu

Küçük Emrah Filmi Gerçek Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

çağırdın gördün ne oldu

adam sadece merakınımı gidermiş olmuş mu olmamışmı diye.

bari yardım ette yapmasın o işi

sen olayı çok yanlış anlamışsın :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

neyi yanlış anladım acaba ?

çocuğa söylemişler oda annesi olduğunu bildiği halde çağırmış yüzleşmiş. belkide inanmadı kendi gözleriyle gördü herneyse.

sonuçta ne sebeğle olursa olsun gelmiş gördün durumu,   yardım edeceksin. bir evlada düşen durum bu.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

Randevulaştığı hayat kadını annesi çıktı! Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan olay 'Küçük Emrah' filmlerini aratmayacak türden...

Körfez'de yaşayan 23 yaşındaki genç, buluştuğu hayat kadını öz annesi çıkınca sinir krizi geçirdi!

İddialara göre Körfez ilçe Esentepe Mahallesi’nde arkadaşıyla birlikte bekar hayatı yaşayan 23 yaşındaki O.D. isimli adlı genç, hayat kadınıyla birlikte olmak istedi ve bunu bir arkadaşına söyledi.

TELEFON NUMARASINI ARKADAŞINDAN ALDI

Arkadaşından bir hayat kadınının telefonu alan O.D. isimli genç, hayat kadınıyla pazarlık yapmaya başladı.

100 TL’den fiyat açan hayat kadını

en son 40 TL’ye ilişkiye razı oldu.

GÖRÜNCE DONDU KALDI!

Telefonda "Araban var mı? Ücretimi peşin isterim" diyen hayat kadını, konuştuğu gençle buluşma yerinde beklemeye başladı. Yürüyerek buluşma yerine genç O.D. gördüğü manzara karşısında dondu kaldı.

Hayat kadının annesi olduğunu görünce sinirden gözyaşlarını tutamadı. Annesi ise olay yerinden hemen şehir içi minibüsüne binerek İzmit istikametine doğru gitti.

'ŞOK OLDUM'

Büyük bir şok yaşayan O.D. isimli genç ise “Annem ile babam 10 yıl önce boşandılar. Ben daha 13 yaşında bir çocuktum. Annem daha sonra başka biriyle evlendi. Ondan sonrasından haberim yok. Zaman zaman beni ziyaret eder görüşürdük. Çevremde tanıdıklarım “Annemin hayat kadını olduğunu söylediler. İnanmadım. Arkadaşımdan telefonunu aldım, aradım. Gerçekten beklediğim durağa geldi. Şok oldum, sinirledim ve gözyaşı döktüm. Kendisi de otobüse binip uzaklaştı” dedi.

Körfez Manşet Gazetesi

Bold olanları okusan anlarsın.

ozzy41g tarafından 17/Eyl/14 03:45 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

bana biraz sazan.avi gibi geldi

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek
    ozzy41g bunu yazdı

Randevulaştığı hayat kadını annesi çıktı! Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan olay 'Küçük Emrah' filmlerini aratmayacak türden...

Körfez'de yaşayan 23 yaşındaki genç, buluştuğu hayat kadını öz annesi çıkınca sinir krizi geçirdi!

İddialara göre Körfez ilçe Esentepe Mahallesi’nde arkadaşıyla birlikte bekar hayatı yaşayan 23 yaşındaki O.D. isimli adlı genç, hayat kadınıyla birlikte olmak istedi ve bunu bir arkadaşına söyledi.

TELEFON NUMARASINI ARKADAŞINDAN ALDI

Arkadaşından bir hayat kadınının telefonu alan O.D. isimli genç, hayat kadınıyla pazarlık yapmaya başladı.

100 TL’den fiyat açan hayat kadını

en son 40 TL’ye ilişkiye razı oldu.

GÖRÜNCE DONDU KALDI!

Telefonda "Araban var mı? Ücretimi peşin isterim" diyen hayat kadını, konuştuğu gençle buluşma yerinde beklemeye başladı. Yürüyerek buluşma yerine genç O.D. gördüğü manzara karşısında dondu kaldı.

Hayat kadının annesi olduğunu görünce sinirden gözyaşlarını tutamadı. Annesi ise olay yerinden hemen şehir içi minibüsüne binerek İzmit istikametine doğru gitti.

'ŞOK OLDUM'

Büyük bir şok yaşayan O.D. isimli genç ise “Annem ile babam 10 yıl önce boşandılar. Ben daha 13 yaşında bir çocuktum. Annem daha sonra başka biriyle evlendi. Ondan sonrasından haberim yok. Zaman zaman beni ziyaret eder görüşürdük. Çevremde tanıdıklarım “Annemin hayat kadını olduğunu söylediler. İnanmadım. Arkadaşımdan telefonunu aldım, aradım. Gerçekten beklediğim durağa geldi. Şok oldum, sinirledim ve gözyaşı döktüm. Kendisi de otobüse binip uzaklaştı” dedi.

Körfez Manşet Gazetesi

Bold olanları okusan anlarsın.

Bold olanlarla son paragraf birbirini tutmuyor ki ? Yazinin ust kismi eleman bilmeden anlastigini anlatiyor son paragraf ise bu isi bilerek yaptigini anlatiyor. Ne olursa olsun seni 9ay karninda tasimis ve sen daha bokunu tutamazken sana bakmis birisine vefa borcunu odemesi gerektigini dusunuyorum pesinden gidip ona daha duzgun bir is bilabilecegini gerekirse kendi bakabilecegini soylemeliydi diye dusunuyorum ben

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek

Bir yandan Lady gaga gibi giyinip insanlıktan çıkan şuursuz embesil bir nesil bir yandan ahlakı dibe vurmuş toplum.

Her gün bir kez daha utanıyorum Türkiyede yaşamaktan.

Stay hungary Stay foolish
Toplam Hit: 2717 Toplam Mesaj: 17