Küçük Pembe Domuz
-
Hocam buna bakamaz ki kız arkadaşın,çok pis hayvandır bu yani evde,bahçede bakılacak cinsten değil.Ayrıca bu domuzların ülkemizde üretimi,bakımı falan yok diye biliyorum.Sadece belirli çiftliklerde sürüler halinde bakılıyor ve onlarda çok az diye biliyorum yani.Bence sen bunun peluş oyuncağını almalısın :)
-
@Rot,
Çiftlikleri dolaşıcam valla hacı,Petshop falan delik deşik edicem bulucam kevaşeyi :|
@Syklops
Aynen hacı o çizgi filminden etiketlenmiş.
Hatun face'deki 3 paylaşımından 1 tanesi bu domuz fotoğrafları :|
-
domuz dediğin bu fotoğraftakinden çok değil bir kaç ay sonra yanına yaklaşılmayacak kadar sevimsiz olur.
-
god bunu yazdı:
-----------------------------domuz dediğin bu forotğraftakinden çok değil bir kaç ay sonra yanına yaklaşılmayacak kadar sevimsiz olur.
-----------------------------
Domuz domuz diye kafamı şişireceğine alayım acısını çeksin diyorum hacı.
Küçücük birşey oluyor bunlar, Büyük domuzlar kadar büyümez diye düşünmekteyim :| -
Aga 2 gün sonra burda sevgilimden ayrıldım diye konu açma : ) Allah ayırmasın tavsiyem oyuncağını al daha mantıklı
-
Sicar sicar beslersiniz :B
-
hocam bir öneri:
canlı domuz almak güzel bir fikir olmayabilir. Belki hediyeyi görünce şaşırır güler sevinir ama istemez bunu.
onun yerine:
oyuncağını ya da peluş halini alabilirsin.
-
Hocam sana ufak pembe domuz bulmasına bulurum ama yurtdışındayım sınırdan nasıl geçiricem :) ayrıca o ufak dediklerinde büyüyen cinsten bunların büyümeyeni yok :)
Bence yapıcağın en mantıklı iş kız arkadaşını bu hayvana bakılamıycak bir hayvan olduğunu ikna etmek olucaktır.Ben buralarda çok görüyorum, pis ve bakımı zor olsa gerek.
Hatta şuanda bu yazıyı yazarken bir ilan linkide buldum.80 levaya yani ortalama 100 TL'ye satılıyormuş, yavru domuzların resimleri var ilan linkini vereyim bir bak merak ettiysen :)
-
adama bak hey allahım. biz bunları vuruyoz adam sevgilisine almak istiyor :|
bırak hocam domuzu, şerefsiz bir hayvan. git civciv, tavşan gibi hayvanlardan al. domuz ne a.q :)
-
Melik bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
-----------------------------domuz dediğin bu forotğraftakinden çok değil bir kaç ay sonra yanına yaklaşılmayacak kadar sevimsiz olur.
-----------------------------
Domuz domuz diye kafamı şişireceğine alayım acısını çeksin diyorum hacı.
Küçücük birşey oluyor bunlar, Büyük domuzlar kadar büyümez diye düşünmekteyim :|
-----------------------------benim kız arkadaşım da dün akşam tutturdu maymun beslemek istiyorum diye:)
maymunu domuzu anlarım ama bu kız milletini anlayamadım gitti