Küçük Pembe Domuz
-
Ülke coğrafyasında dağılımı ise şöyle: Eskişehir, Çorum, Kastamonu, Manisa, Isparta, Kayseri, Mersin, Bilecik, Erzincan, Adana, Denizli, Bursa (Karacabey,Ertuğrul köy, Hançerli Köy, Çınarlı Köy) Burdur, Gökçeada, ızmir (Menemen, Kısıklı Köyü) Balıkesir, Afyon(Emirdağ), Kütahya, ıstanbul (Arnavutköy, Ayazağa, Acımaşlı köyü, Habibler, Kemerburgaz, Beykoz, Terkos, Cendere, Halkalı, Polonezköy, Zeytinburnu, Çorlu) vs.
internette buldum. buralard domuz çiftliği varmış. sana en yakın neresiyse bi araştır istersen.
-
@Ozden
Baktımda ne çirkin birşeyler amk.
Harbiden çizgi filmdeki gibi küçük birşey değil bunlar.
Benim harbiden bu hatunu ikna etmem lazım :/ -
ne çeşit insanlar varyaw her çeşit varmış her gün yeni bir çeşit kampanyası
http://korku-18.blogspot.com/2010/04/şirindomuzcuk
ben domuzun böylesini severim
-
Bulamazsın büyük ihtimal devlet kontrolü altında diye biliyorum
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------ne çeşit insanlar varyaw her çeşit varmış her gün yeni bir çeşit kampanyası
http://korku-18.blogspot.com/2010/04/şirindomuzcuk
ben domuzun böylesini severim
-----------------------------oha
bu gerçek mi domuz kafası uctukdan 30 saniye sonrası bile bayağı tepiniyor
-
sürekli küçük domuzcuk fotoğrafları kullanması ne bilim çantasında ona benzer figürlerin olması ojelerini domuz şeklinde yapması demek ona domuz alıcaksın
demek değil saçma olur. tweety yi seven insan olabilir ama her civciv onun gibi olucak değil
-
oha kız arkadaşa domuz almak hocam tarihe geçecksin yemin ediyorum :)
-
Acaba fil sevse napıcaktık..
Hacım, yanlış anlama ama anladığım kadarıyla kız arkadaşın müslüman değil, onuda geçtim domuza tapan bir sevgilin var ve bunu hayatının sonuna kadar taşıyacaksın.
Farklı olmak açısından bunu yapıyor olabilir ama böyle farklılık olmaz, en kısa zamanda hayatını gözden geçirmeni temenni ederim. -
pembe bi kazak alıp hatuna küçük pembe domuzcuk diye hitap etmek daha mantıklı
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Acaba fil sevse napıcaktık..
Hacım, yanlış anlama ama anladığım kadarıyla kız arkadaşın müslüman değil, onuda geçtim domuza tapan bir sevgilin var ve bunu hayatının sonuna kadar taşıyacaksın.
Farklı olmak açısından bunu yapıyor olabilir ama böyle farklılık olmaz, en kısa zamanda hayatını gözden geçirmeni temenni ederim.
-----------------------------süper ya iki dakkada adamın ilişkisini bitirdin hocam :D