Kucumseme V2.0 (Special Edition)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    şimdik elinde olan yokmu ????

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    arlong ortada ActiveX falan yoktur. yanlış biliyorsun kucumseme denen program hakkında yeterince açıklama var okursan AciveX ile ilgili olmadığını anlarsın. gelelim benim kullandığım mantığa (küçümsem ninkini bilmiyorum) benim yaptığım işte kurban sayfayı açınca ; kurbanın pc de temp klasörüne temp.exe adıyla istediğim dosyayı yükletip açtırıyorum. mesele bundan ibaret; dosyayı kullanıcıya açtırmıyorum zaten ie o inen dosyayı kendi açıyo. ActiveX e benziyo ama ActiveX değil. yani yardımcı dosya yok *.*ocx falan yok.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    VisualBoy bunu yazdı:

arlong ortada ActiveX falan yoktur. yanlış biliyorsun kucumseme denen program hakkında yeterince açıklama var okursan AciveX ile ilgili olmadığını anlarsın. gelelim benim kullandığım mantığa (küçümsem ninkini bilmiyorum) benim yaptığım işte kurban sayfayı açınca ; kurbanın pc de temp klasörüne temp.exe adıyla istediğim dosyayı yükletip açtırıyorum. mesele bundan ibaret; dosyayı kullanıcıya açtırmıyorum zaten ie o inen dosyayı kendi açıyo. ActiveX e benziyo ama ActiveX değil. yani yardımcı dosya yok *.*ocx falan yok.

tam olarak bi bilgim yok kardes program hakkında sadece bole netten dosya indirtme olayları activexle oluyo falan diye duydugum için ole oldugunu tahmin ettim senin dediginde dogru olabilir bilemiyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    einstain90 bunu yazdı:

Hiç kimse bir birine karşiılıksız bir şey vermez böyle programlarla bir bok olamassınız bunlar sadece sizden bilgi çalmak için üretilmiş programlardır sizin haberiniz olmadan bütün bilgileriniz başka serverlara gider eğer hacker olmaya niyetliyseniz telnet ve dostan girmeyi deneyin çünkü onlar gerçek hacker işidir

burası bilgi paylaşım formudur burda kimse karşılık beklemez daha dogrusu beklemeden yapar eger karşılık bekleseydi zaten formumuz forum olmazdı gelelim hackerlik mevzusuna ben dedimmi hackerim yada buna benzer bişey gördünmü hakkımda diger arkadaşlar adına bişey demem ama bu pro bana lazım o yüzden istedim yoksa istemem artı burada hackten anlamayan hatta bilgisayar dogru dürüst kullanmasını bilmeyen arkadaşlar var sen hacker olda gerisi zaten bize lazım degil 

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    programlamadan, exploitlerden vs. den iyi anladığını idda eden varsa gelsin birlikte yapalım bu işi. çünkü öss nedeni ile çok yavaş yürüyo iş. hatta hiç yürümüyo. aslında ben işe yarayacağından pek ümitli değildim. ------------- Olayı anlatayım: bir gün okulun bahçesinde oturmak için çıktım ve bahçe nin en soğuk mekanına doğru giderken lan bi baktım çömezlerin iki-üç tanesi hack konusunda atıp tutuyo; benim bi komşum var işte böyle yapıyo şöyle yapıyo. ben de dedimki kim lan bu komşun kendi msn imi verdim dedimki beni eklesin. birde talhabaydar.sitemynet.com benim ile ilgili geçici web dedim girsin bi. bu olaydan 1-2 hafta sonra ben benim siteye dediğim html yi upload ettim ama index imin boyutu 700 Kb :D. aradan 1 ay falan geçti lan bi baktım mail ime proagent dan mail gelmiş bi baktım alper yazıyo düşünüyorum bu kim acaba diye; deerken bir de baktım ki log larda en son benim siteye girdiği yazıyo. msn de oturum açınca çocuk dedimki senin şifrelerin elimde. lan çocuk bi şaşırdı şifreleri ni söyleyince cocuk şok oldu :D. dediğim gibi pek umutlu değildim. ama çalıştı. ---------- birlikte çalışmak isteyen pm e gelsin. ama sadece pro lar.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tako
    tako's avatar
    Erkek
    Hayır  proratt xp bilgisayarlarına 8-9 kere girdim.Siz yapamıyorsanız sizin sorununuz

THT sıkıysa yakala
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tako hocam hic okudun mu ? sana giremedik, girilmez mi diyoruz ? yoksa kendi icinde server var, yani acar acmaz kendin kurban oluyorsun mu diyoruz ? Allah askina, bi bilmislik taslamadan konuyu bi okuyun...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

bilip bilmeden yorum yapanlar var off..

Bu program internet sayfasından istediğiniz exe yi bulaştırmaya yarıyor...

2000 dolar mı neydi 1 yıllığı.. Zaten adlığınızda size bişey vermiyorlar sizin için site kuruyorlar.. yüklettirmek istediğiniz exe yi soruyorlar... Sonra adres veriyorlar o adrese giren e bulaşıyor.. ki size hiç bir source yani kaynak kodu vermiyorlar... Söylediklerine göre windows ta bir açık bulmuşlar.. Activex ile ilgili değilmişş.. prd internet explorer da ,, bence bir boka yaramaz.. anlayacağınız sallayın.....

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hojalar bunların hepsi trojan  yani jendileri  prorat kucumseme proegent  bunların hepsi progroup tarafından yapılıyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trgobawr
    trgobawr's avatar
    Erkek
    kücümsemeyi buldun bi de special edition unu istiyosun valla helal sana :P www.prorat.net sanırım sitesi girbi bak oradan prorat free linki var kucumsemeyi bulabilecegini sanmıyorum... bulursan bana da ver sana dua ederim...
Toplam Hit: 17413 Toplam Mesaj: 26