Kucumseme V2.0 (Special Edition)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    0rat0ry0
    0rat0ry0's avatar
    Erkek
    la program 1000 dolar kim paylaşırki burda daha neler huehuehu:D

Yanlız korkuluk dalgalandı göklere yaşamında o ana kadar korkutup kaçırdığı kargalarla dost olabilmek için...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    yaw kendine güvenen ActiveX ve benzeri ipnelik lerden iyi anlayan varsa gelsin birlik te programı nasıl geliştireceğimize bakalım (ben programlamadan çok anlamam). ilgilenenler pm den ulaşsın. daha önce yazdığım gibi; sakın nasıl yapıyosun , bana da göster vb. şeyler ile ilgili pm yollamayın.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cronos23
    cronos23's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar aranızda bu programı tam olarak indirebileceğimiz adres bilen varsa lütfen bize linkini versin yada bi siteye upload etsin biz oradan indirelim.

gözlerim uzakları arıyor gelecek olandan habersiz..........
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FienDisHMan
    FienDisHMan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Visualboy

Baştan sona okudum çalışmanı çok güzel bir mantık yürütmüşsün.
    Bende msn göz kırpmalarına kod ekledim Şifresi mail olarak geliyor her neyse o kadar önemli değil

Senin Çalışmanı biraz geliştirip örneğin öle bir yapacan ki kullanıcı pc de işlem yapmadığı zaman devreye girecek web üzreinden daha önce upload ettiğimiz trojan serveri direk indirip çalştıracak

Trojanıda biz hazırlıyacaz antivirüsler tanımıyacak

ardından yeteri kadar bilgisayar emir altına alınınca uzaktan remote programıyla webhack mı ddos saldırı valla önünde hiç bir şey durmaz.

(sonradan geliştirilip eklenebilir kullanıcı msn icq v.s. chat araçlarıyla kullanıcı dosya transfer edince karşısındakinede bulaşacak)

Ben 1 Ay SoNRA boşa düşecem yani senin bu çalışmanı geliştirebiliriz
    bir elin nesi var 2 elin sesi var demişler

DiKKaT KöPeK VaR..!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    METRO
    METRO's avatar
    Erkek
    küçümseme bende vardı ceza evine girmeden önce fakat b.sayarlara mahkeme el koyunca birdahada bulamadım.Zaten program KBD vandalın bir üst versiyonu Vandal mantıgında çalışıyor
Toplam Hit: 17412 Toplam Mesaj: 26