Kucumseme V2.0 (Special Edition)
-
la program 1000 dolar kim paylaşırki burda daha neler huehuehu:D
-
yaw kendine güvenen ActiveX ve benzeri ipnelik lerden iyi anlayan varsa gelsin birlik te programı nasıl geliştireceğimize bakalım (ben programlamadan çok anlamam). ilgilenenler pm den ulaşsın. daha önce yazdığım gibi; sakın nasıl yapıyosun , bana da göster vb. şeyler ile ilgili pm yollamayın.
-
Arkadaşlar aranızda bu programı tam olarak indirebileceğimiz adres bilen varsa lütfen bize linkini versin yada bi siteye upload etsin biz oradan indirelim.
-
Visualboy
Baştan sona okudum çalışmanı çok güzel bir mantık yürütmüşsün.
Bende msn göz kırpmalarına kod ekledim Şifresi mail olarak geliyor her neyse o kadar önemli değil
Senin Çalışmanı biraz geliştirip örneğin öle bir yapacan ki kullanıcı pc de işlem yapmadığı zaman devreye girecek web üzreinden daha önce upload ettiğimiz trojan serveri direk indirip çalştıracak
Trojanıda biz hazırlıyacaz antivirüsler tanımıyacak
ardından yeteri kadar bilgisayar emir altına alınınca uzaktan remote programıyla webhack mı ddos saldırı valla önünde hiç bir şey durmaz.
(sonradan geliştirilip eklenebilir kullanıcı msn icq v.s. chat araçlarıyla kullanıcı dosya transfer edince karşısındakinede bulaşacak)
Ben 1 Ay SoNRA boşa düşecem yani senin bu çalışmanı geliştirebiliriz
bir elin nesi var 2 elin sesi var demişler
-
küçümseme bende vardı ceza evine girmeden önce fakat b.sayarlara mahkeme el koyunca birdahada bulamadım.Zaten program KBD vandalın bir üst versiyonu Vandal mantıgında çalışıyor
Toplam Hit: 17412 Toplam Mesaj: 26