Kuduz Tabancası Gibi
-
gelincik bu. rivayetlere göre tavukların suyuna zehir katıp öldürdüğü söylenir. bazen ona kötü davranan insanları bile zehirledikleri olurmuş
bişey yapmadan önce iki kere düşün derim:)
-
gelincikse bulaştın mı ailene kadar zarar verirmiş harbi çok efsane var ailenden veya senin ölmene düzeninin bozulmasına bile sebep olurmuş nasıl yapıyormuş bilmiyorum o nalet hayvan birde özellikle yuvasını bozarsan sıçtın.
banada babannem anlattı köyde bir kaç olay olmuşta inanmadım gerçi ama çok rivayet varsa kulak asmak gererkir yinede.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
gelincikse bulaştın mı ailene kadar zarar verirmiş harbi çok efsane var ailenden veya senin ölmene düzeninin bozulmasına bile sebep olurmuş nasıl yapıyormuş bilmiyorum o nalet hayvan birde özellikle yuvasını bozarsan sıçtın.
banada babannem anlattı köyde bir kaç olay olmuşta inanmadım gerçi ama çok rivayet varsa kulak asmak gererkir yinede.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
-----------------------------Baykuş gibi :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
banada babannem anlattı köyde bir kaç olay olmuşta inanmadım gerçi ama çok rivayet varsa kulak asmak gererkir yinede.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
-----------------------------Baykuş gibi :)
onu duymadım da kargayı duydum hatta bizzat şahit olmakla kalmayıp yaşadım bile -
gelincik yada sansardır...
-
Gelincik Sincaba Benzer Hatta Aynısıdır :) küçükken köyde görmüştüm yolda bi gelincik sincap die yakalamaya koştuğumda dayım yakalamıştı :) gerçekten gelincikle ilgili çeşitli rivayetler var :)
-
Kedidir Kedi
-
tamamda arkadaşlar ben bu zehirli tabancadan nerden bulucam bilen yokmu hiç aranızda? acil lazımm
-
HolySeclorum bunu yazdı:
karizma_coder bunu yazdı:
gelincik sansar falan değil arkadaşlar daha değişik bişey + insanalra saldırıyo. bu kurbanda falan kaçan boğaları öldürüyolar ya o tabancalardan nerden bulabiliriz.
Uzaylı olmasın :S:S Geçen sitede vermişlerdi haberini,öldürmeyin canlı yakalayın =)
-----------------------------:D hoca bak yakalayıp kahramanlık yapayım derken sende çiftçi gibi jet motoru ısısında yanmayasın :D
-
Ben elini kana bulama derim..
Git belediye veteriner işleri müdürlüğüne bir danış..
Veya belediyeye bir dilekçe ver, gerekeni yaparlar..
Senin bahsettiğin tabanca için ise.. Hiç bir bilgim yok..