Kuduz Tabancası Gibi
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
gelincikse bulaştın mı ailene kadar zarar verirmiş harbi çok efsane var ailenden veya senin ölmene düzeninin bozulmasına bile sebep olurmuş nasıl yapıyormuş bilmiyorum o nalet hayvan birde özellikle yuvasını bozarsan sıçtın.
banada babannem anlattı köyde bir kaç olay olmuşta inanmadım gerçi ama çok rivayet varsa kulak asmak gererkir yinede.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
-----------------------------Baykuş gibi :)
O baykuş olayı çok enteresan bir olay yav.Kaçtır şahit oluyorum sitede ne zaman bir baykuş ötmeye başlasa sitede biri ölüyo :S:S -
gelinciğin öle bi hayvan olduğunu ilk deffa duydum :S :| şeker bişey aslında :|
-
sen sansar değil diyorsun ama tarif ettiğin şey sansar.
insanada saldırır kediden büyük köpekten küçüktür karanlıkta ortaya çıkar insanlara saldırır.
kümes hayvanlarına saldırır.
-
havalı tüfekle falan vursam ölürmüki?
-
Isı güdümlü roketatar kullan kesin ölür ... xD
-
Ayıp ediyon havalı tüfekler adam bile öldürüyo atmasını bilirsen . xD
-
yok artık havalı tüfeğin adam öldürdüğünde senden duydum :D o kadarda değil yaf ama bu gelinciği furur heralde
-
hocam yakalarsan foto isterük bide nerde bu olay :R
-
Zehirlediğin etin içerisine kancayı geçir.Ucuna ip bağla.Geldiği anda asıl.Hareketsiz kalacaktır.Birinizde alsın koca tuğlayı 5 metreden kafasına var gücüyle fırlatsın.Oldu bitti.En ucuz yolu bu.
-
Esconda bunu yazdı:
Zehirlediğin etin içerisine kancayı geçir.Ucuna ip bağla.Geldiği anda asıl.Hareketsiz kalacaktır.Birinizde alsın koca tuğlayı 5 metreden kafasına var gücüyle fırlatsın.Oldu bitti.En ucuz yolu bu.
-----------------------------En ucuz yolu bu mu? Et kaç para zehir kaç para :D