Küfürleşme Sonucu Konunun Silinmesi! Bir Önerim Var.
-
ihale yine üstüme kalacak :) ben kaçar beyler
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı bende mesajlarımda küfür yazarım. Hiçte bu zamana kadar uyarı ban almadım. Hiç bi adminlede yakınlığım yok. Siz küfür etmek için küfür ettiğinizden banlanıyo olabilirsiniz. Burda küfür yasak diyolar ama bence değil. Amacın küfür etmek değilse arada herkese kay bişey demiyo adminler :)
-----------------------------hic iplenmedigindende olabilir
-
diyorum, bir konuya ortalama 300 kişi giriyorsa, 200-250 kişi bi mesaja - puan verirse otomatik silinsin.Hiç atraksiyona gerek yoka dminlerin ama :/ rene kaubl etmediydi.
-
Ben şahit oldum böyle bir uygulamaya. Çokda güzel geldi bana. Hatta azıtanlar küfür konusunda banlandı :S
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ihale yine üstüme kalacak :) ben kaçar beyler
-----------------------------Ah Alper hocam ah :)
-
7-19 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bir soru :)
gereksiz geyik konusu açanın konusu silinirken geyik mesajı atan niye banlanıyor? :)
konuyu açanında banlanması gerekmezmi? adam siktirik konu açıyor yazıyor bu konuda geyik yapmayın kendiside biliyor dandik konu alduğunu bende geyik yapılmayacak kadar dandik konu diyorum konuda geyik yaptığım için ban yiyorum (geyik yapılmayacak kadar dandik konu demek geyik sayılıyor) adamın konusu siliniyor adama birşey yok
bu nasıl bir mantıksızlık :D
sadece bunlar degil, adminlerin tanidiklari dostlari olanlar oldugu kufuru savursa bile gormezden geliniyor ne uzaklastirma cezasi aliyor ne baska bisey kimsede nasil oluyorsa gormemis oluyor bunlari.
simdi lavugun biri gelip yok biz admin bile banliyoruz mod bile banliyoruz demesin bunlarin sirf bunu diyebilmek icin banlandigida acik.
herneyse siz yine bizleri banlayin cukunuz bize kalkar, kolay gelsin.
Yazııık çok sitemkar gördüm seni. -
7-19 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bir soru :)
gereksiz geyik konusu açanın konusu silinirken geyik mesajı atan niye banlanıyor? :)
konuyu açanında banlanması gerekmezmi? adam siktirik konu açıyor yazıyor bu konuda geyik yapmayın kendiside biliyor dandik konu alduğunu bende geyik yapılmayacak kadar dandik konu diyorum konuda geyik yaptığım için ban yiyorum (geyik yapılmayacak kadar dandik konu demek geyik sayılıyor) adamın konusu siliniyor adama birşey yok
bu nasıl bir mantıksızlık :D
sadece bunlar degil, adminlerin tanidiklari dostlari olanlar oldugu kufuru savursa bile gormezden geliniyor ne uzaklastirma cezasi aliyor ne baska bisey kimsede nasil oluyorsa gormemis oluyor bunlari.
simdi lavugun biri gelip yok biz admin bile banliyoruz mod bile banliyoruz demesin bunlarin sirf bunu diyebilmek icin banlandigida acik.
herneyse siz yine bizleri banlayin cukunuz bize kalkar, kolay gelsin.
-----------------------------egerki sen bunu yazıpta banlanmıyosan demekki seninde tanıdıkların var...
-
Derin devlet gibi oldu amk arkalarmı konusuyor millet onun bunu tanıdıgı var su sunun arkadası filan?
-
7-19
gitti zavallım :D
Bu sefer parti alpere kalmadı ahuha :D -
tosun bunu yazdı:
7-19
gitti zavallım :D
Bu sefer parti alpere kalmadı ahuha :D
-----------------------------bir insan bu kadar aranmaz ki tosunum :)
kaşınana haktır ne diyelim...