folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Küfürleşme Sonucu Konunun Silinmesi! Bir Önerim Var.

Küfürleşme Sonucu Konunun Silinmesi! Bir Önerim Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

amele derken?

Nick değiştir la :P

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

bir soru :)

gereksiz geyik konusu açanın konusu silinirken geyik mesajı atan niye banlanıyor? :)

konuyu açanında banlanması gerekmezmi? adam siktirik konu açıyor yazıyor bu konuda geyik yapmayın kendiside biliyor dandik konu alduğunu bende geyik yapılmayacak kadar dandik konu diyorum konuda geyik yaptığım için ban yiyorum (geyik yapılmayacak kadar dandik konu demek geyik sayılıyor) adamın konusu siliniyor adama birşey yok

bu nasıl bir mantıksızlık :D

sadece bunlar degil, adminlerin tanidiklari dostlari olanlar oldugu kufuru savursa bile gormezden geliniyor ne uzaklastirma cezasi aliyor ne baska bisey kimsede nasil oluyorsa gormemis oluyor bunlari.

simdi lavugun biri gelip yok biz admin bile banliyoruz mod bile banliyoruz demesin bunlarin sirf bunu diyebilmek icin banlandigida acik.

herneyse siz yine bizleri banlayin cukunuz bize kalkar, kolay gelsin.

yoru git lan !

TBT adminlerinden biri benim ev arkadasim.

adam gozumun icine baka baka  "kanka kusura bakma ama banliyorum"  seni diyip ban cakiyor bana.

goremezden mi geliniyormus?

misal: en son banim bi futbol konusundaydi.amd-x ile birbirimize girmistik. ikimizde 36sar saat banlanmistik :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:

7-19

gitti zavallım :D 

Bu sefer parti alpere kalmadı ahuha :D  

Ben konunun yanından geçiyodum bi bakım ne var ne yok dedım.

Sakın yanlış anlaman,şimdi gidicem zaten.Bi aksilik olmasın ben en iyisi susayım :)

Beyler yorumlara dikkat bu arada.AB yoluna girdik bi kere,dahada Ab felan ıstemıyorum :) Ab ye karsıyım :)

Allah büyüktür vesselam...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

ihale yine üstüme kalacak :) ben kaçar beyler

Ah Alper hocam ah :)

yahu profili tertemiz olmuştu geçenlerde, yorumlar ve profil tam zıt :D sonra bi baktım 2 ban daha gelmiş. bi rahat dur be dj ya.

Twitter: @CanKirca
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

gereksiz geyik konusu açanın konusu silinirken geyik mesajı atan niye banlanıyor? :)

konuyu açanında banlanması gerekmezmi? adam siktirik konu açıyor yazıyor bu konuda geyik yapmayın kendiside biliyor dandik konu alduğunu bende geyik yapılmayacak kadar dandik konu diyorum konuda geyik yaptığım için ban yiyorum (geyik yapılmayacak kadar dandik konu demek geyik sayılıyor) adamın konusu siliniyor adama birşey yok

sadece bunlar degil, adminlerin tanidiklari dostlari olanlar oldugu kufuru savursa bile gormezden geliniyor ne uzaklastirma cezasi aliyor ne baska bisey kimsede nasil oluyorsa gormemis oluyor bunlari.

simdi lavugun biri gelip yok biz admin bile banliyoruz mod bile banliyoruz demesin bunlarin sirf bunu diyebilmek icin banlandigida acik.

yoru git lan !

adam gozumun icine bak baka  "kanka kusura bakma ama banliyorum"  seni diyip ban cakiyor bana.

Hacı şimdi şöyle bir olay var görmezden gelme değil de, mesela sitede hemen hemen aynı hareketleri yapan 2 adamdan biri banlanıyor biri banlanmıyor burda bir haksızlık oluşuyor ancak ben bunun kasıtlı yada adam kayırma niyetiyle yapılmadığını aksine desteğe gelen mailler doğrultusunda yapıldığını düşünüyorum.Her adamı şikayet eden olmuyor ama şikayet edilende banını yiyor yani burda adminlerde haklı adamlar tek tek bütün mesajları takip edecek değiller ya ama müritlerde kendi açısından haklı ben yapıyorum banlanıyorum o bunu dedi banlanmadı oluyor sonrada :)

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

yoru git lan !

adam gozumun icine bak baka  "kanka kusura bakma ama banliyorum"  seni diyip ban cakiyor bana.

Hacı şimdi şöyle bir olay var görmezden gelme değil de, mesela sitede hemen hemen aynı hareketleri yapan 2 adamdan biri banlanıyor biri banlanmıyor burda bir haksızlık oluşuyor ancak ben bunun kasıtlı yada adam kayırma niyetiyle yapılmadığını aksine desteğe gelen mailler doğrultusunda yapıldığını düşünüyorum.Her adamı şikayet eden olmuyor ama şikayet edilende banını yiyor yani burda adminlerde haklı adamlar tek tek bütün mesajları takip edecek değiller ya ama müritlerde kendi açısından haklı ben yapıyorum banlanıyorum o bunu dedi banlanmadı oluyor sonrada :)

destege gelen mailler konusunda haklisin. ama adminler gordugunde ayrim yapmiyor. iki tarafta aliyor cezayi. la ben bi yanlis anlasilma yuzunden ab ye kadar ban yiyip "1.5 yil" banli kalmistim ahh ahh ne gunlerdi :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bu site mutlak monarşiyle yönetilmektedir.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 5940 Toplam Mesaj: 38