Kulağa Kalıcı Tüp Taktırmanın Olumsuz Etkisi Varmı ?
-
AllahinOglu bunu yazdı
şu dünyada kulak ağrısından daha büyük bir acı var mı düşünsene şu operasyonu uyuşturmadan yaptıklarını kancayı kulağın içine soktuklarını temizletirken bile ayrı bir dert adeta çin işkencesi beyine acayip bir sinyal gönderio işin özeti kulağı kurcalattırmamak lazım fazla
ben kulakları temizletmeyi düşünüyorum sesli ortamda çok zor duyuyorum bazen zorlanıyorum cidden acıtıyosa vaz geçicem benim canım tatlıdır :W
-
hocam bende fıtık için gitmiştim küçükten var mı hala daha var mı diye ilk gittiğimde cerraha gittim herif hemen 2 gün sonra ameliyatı yaparım dedi
sonra ürolojiye gittim yok dedi daha ufacık fıtık ameliyata gerek yok daha dedi, cerraha gittin mi hemen keselim derler dedi...
bu doktorlarda ameliyat başına para falan alıyormuş heralde dikkat etmek lazım... -
hacı büyük geçmiş olsun. aman ha baksırını çıkarma :D göt meydanda dolanırsın oralarda.
-
hocam benim küçüklüğümden beri var hala uğraşıyorum, girdiğim işitme testinin kullandığım ilaçların sayısını unuttum. ehliyeti tam sınırda aldım işitme testinde. ilk önce delinmiş sonra kapanmış yapışmamış falan okadar olay varki şu an son durum ne bilmiyorum ama işitme kaybı var. muhtemelen bir kez daha gittiğimde tüp meselesi benimde başıma gelebilir.
-
DaSpOnGe bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
şu dünyada kulak ağrısından daha büyük bir acı var mı düşünsene şu operasyonu uyuşturmadan yaptıklarını kancayı kulağın içine soktuklarını temizletirken bile ayrı bir dert adeta çin işkencesi beyine acayip bir sinyal gönderio işin özeti kulağı kurcalattırmamak lazım fazla
ben kulakları temizletmeyi düşünüyorum sesli ortamda çok zor duyuyorum bazen zorlanıyorum cidden acıtıyosa vaz geçicem benim canım tatlıdır :W
ben düzenli temizletiyorum zaten şuana kadar hiç temizletmediysen buşon olmuştur kesin o kancayı kulağın içine soktuğundaki o beyne giden sinyal öyle bir acı hissi veriyorki anlatılmaz yaşanır hemşire flnda varsa önünde ah uh başlarsın kıvranmaya yok böyle bir his birde temizlettirdikten sonra kulakta oluşan bir his var sanki kulağın delikmiş gibi her sesi duyuyorsun
-
zalimadam bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
malesef kulakzarı dediğin gibi delindikten sonra geri dönüşü yok.
peki benim meral ettiğim , herşeyin neredeyse kalbin sahtesini yapacaz da kulak zarı niye yapılamıyor ?
hacı doktorun işine karışılmaz ama benimde merak ettiğim östaki borusunu açmanın yolu yokmuda zarı delip boru takıyorlar ?
hadi boruyu taktılar hava yolunu dengelediler. kulaktan boğaza giden yol ömür boyu kapalı mı kalacak mk.
aklımda deli gibi soru işaretleri olduğundan konu açtım . doktora bunları sorsam siktirlan bizden iyimi bilecen bu işeri dese haklı adam.
Bilim insanları zengin adamların bilmemneresini kaldıracağım kafasında saç çıkaracağım diye uğraşmaktan kalbe fırsat bulamıyor kulak zarına daha var.
(Bilim insanları bunu yapmaya muhtaç kalıyor)