folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kulağa Kalıcı Tüp Taktırmanın Olumsuz Etkisi Varmı ?

Kulağa Kalıcı Tüp Taktırmanın Olumsuz Etkisi Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

şu dünyada kulak ağrısından daha büyük bir acı var mı düşünsene şu operasyonu uyuşturmadan yaptıklarını kancayı kulağın içine soktuklarını temizletirken bile ayrı bir dert adeta çin işkencesi beyine acayip bir sinyal gönderio işin özeti kulağı kurcalattırmamak lazım fazla

ben kulakları temizletmeyi düşünüyorum sesli ortamda çok zor duyuyorum bazen zorlanıyorum cidden acıtıyosa vaz geçicem benim canım tatlıdır :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hocam bende fıtık için gitmiştim küçükten var mı hala daha var mı diye ilk gittiğimde cerraha gittim herif hemen 2 gün sonra ameliyatı yaparım dedi 
    sonra ürolojiye gittim yok dedi daha ufacık fıtık ameliyata gerek yok daha dedi, cerraha gittin mi hemen keselim derler dedi... 
    bu doktorlarda ameliyat başına para falan alıyormuş heralde dikkat etmek lazım...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı büyük geçmiş olsun. aman ha baksırını çıkarma :D göt meydanda dolanırsın oralarda.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

hocam benim küçüklüğümden beri var hala uğraşıyorum, girdiğim işitme testinin kullandığım ilaçların sayısını unuttum. ehliyeti tam sınırda aldım işitme testinde. ilk önce delinmiş sonra kapanmış yapışmamış falan okadar olay varki şu an son durum ne bilmiyorum ama işitme kaybı var. muhtemelen bir kez daha gittiğimde tüp meselesi benimde başıma gelebilir. 

Frontend Dev.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

şu dünyada kulak ağrısından daha büyük bir acı var mı düşünsene şu operasyonu uyuşturmadan yaptıklarını kancayı kulağın içine soktuklarını temizletirken bile ayrı bir dert adeta çin işkencesi beyine acayip bir sinyal gönderio işin özeti kulağı kurcalattırmamak lazım fazla

ben kulakları temizletmeyi düşünüyorum sesli ortamda çok zor duyuyorum bazen zorlanıyorum cidden acıtıyosa vaz geçicem benim canım tatlıdır :W

ben düzenli temizletiyorum zaten şuana kadar hiç temizletmediysen buşon olmuştur kesin o kancayı kulağın içine soktuğundaki o beyne giden sinyal öyle bir acı hissi veriyorki anlatılmaz yaşanır hemşire flnda varsa önünde ah uh başlarsın kıvranmaya yok böyle bir his birde temizlettirdikten sonra kulakta oluşan bir his var sanki kulağın delikmiş gibi her sesi duyuyorsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

malesef kulakzarı dediğin gibi delindikten sonra geri dönüşü yok.

peki benim meral ettiğim , herşeyin neredeyse kalbin sahtesini yapacaz da kulak zarı niye yapılamıyor ?

hacı doktorun işine karışılmaz ama benimde merak ettiğim östaki borusunu açmanın yolu yokmuda zarı delip boru takıyorlar ?

hadi boruyu taktılar hava yolunu dengelediler. kulaktan boğaza giden yol ömür boyu kapalı mı kalacak mk.

aklımda deli gibi soru işaretleri olduğundan konu açtım . doktora bunları sorsam siktirlan bizden iyimi bilecen bu işeri dese haklı adam.

Bilim insanları zengin adamların bilmemneresini kaldıracağım kafasında saç çıkaracağım diye uğraşmaktan kalbe fırsat bulamıyor kulak zarına daha var.

(Bilim insanları bunu yapmaya muhtaç kalıyor)

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 2440 Toplam Mesaj: 17