Kulak Ağrıtmayan Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyesi
-
Philips shp2500 var takınca kulak ağrıtıyor sevmiyorum bu yüzden
Uzun kullanımda kulağı ağrıtmayan hem kulav çevresi hemde kulağın içersinden acı olu oluyor bu philips de
50-100 lira arası müzik ve pc işleri için hangisini tavsiye edersiniz kulağı yormasın uzun sürede yeter
-
koss portapro çok hafif ve çok kaliteli bir ses aralığına sahip , öneririm.
-
logitech g35 tarzı birşey bul
-
PHILIPS SHP1900 MIKROFONLU kullanıyorum hocam, ucuz mal ama fena değil....
-
banneduser bunu yazdı
PHILIPS SHP1900 MIKROFONLU kullanıyorum hocam, ucuz mal ama fena değil....
Bendede var bir phlips çok kafamı ağrıtıyor oyüzden o markayı tercih etmiyicem bu sefer daha rahat birşey tavsiye ederler inşallah
-
ben dün sipariş verdim http://www.sony.com.tr/product/haa-home-entertainment-headphones/mdr-rf810rk
bi tanıdıgım kulak agrıtmadıgını ama genelde 4-5 saatten uzun kullanmadıgını söyledi 3 gün içinde gelicek beklersen uzun süreli kullanıp agrıtıp agrıtmadıgını yazarım
-
Cesnist tarafından 05/Tem/13 21:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Cesnist bunu yazdı
Fiyatı iyiymiş kullanıyormusun sen hocam bunu ?
GUS bunu yazdıben dün sipariş verdim http://www.sony.com.tr/product/haa-home-entertainment-headphones/mdr-rf810rk
bi tanıdıgım kulak agrıtmadıgını ama genelde 4-5 saatten uzun kullanmadıgını söyledi 3 gün içinde gelicek beklersen uzun süreli kullanıp agrıtıp agrıtmadıgını yazarım
Hocam bu kalbosuzmuş o beni aşar ya şarj felan işi sıkar beni
-
Wine bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Kullanıyorum hocam 2 senedir tık demedi ses kalitesi de iyidir.Ben günlük 4-5 saat aralıksız takıyorum agrı yapmıyor.
-
Cesnist bunu yazdıWine bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Kullanıyorum hocam 2 senedir tık demedi ses kalitesi de iyidir.Ben günlük 4-5 saat aralıksız takıyorum agrı yapmıyor.
Teeşekkürler daha tavsiye gelmezse bunu alırım
-
Arkadaşım uzun süre kullanım sonucu her zaman ağrı olur sonuçta kulağa baskı yapılıyor. Full kulağı kaplayanlar var bunda da kulağın terler falan yani hep bir rahatsızlık hissedersin. Kulak içi bass gücü yüksek bişey alabilirsin tüm dertten kurtulmuş olursun.