Kulak Ağrıtmayan Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyesi
-
Sony MDR-V150 yaklaşık 2.5 yıl civarı kullandım, hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ediyorum. Kablosu yeterince uzun, malzemesi esnek kolay kolay kırılma ihtimali yok. Ses kalitesi de fazlasıyla iyi, skype, team speak, film, oyun herşey için kullandım fazlasıyla memnun kaldım. Hepsiburada'dan getirtmeye kalkarsan kargo ile birlikte 66.50 mi ne tutuyordu.
-
NigraSilva bunu yazdı
Sony MDR-V150 yaklaşık 2.5 yıl civarı kullandım, hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ediyorum. Kablosu yeterince uzun, malzemesi esnek kolay kolay kırılma ihtimali yok. Ses kalitesi de fazlasıyla iyi, skype, team speak, film, oyun herşey için kullandım fazlasıyla memnun kaldım. Hepsiburada'dan getirtmeye kalkarsan kargo ile birlikte 66.50 mi ne tutuyordu.
Onada bakayım teşekkürler
-
peki bu tür kulaklıkların zararı oluyormu duyma kaybı gibi ?
-
Kafa üstü kulaklıklar bir süre kullandıktan sonra rahatsız ediyor. Ben de koss portapro ve grado 325is var ama film izlerken 15 liralık bi kulaklık kullanıyorum (sennheiser mx 80). Konfor arıyorsan tavsiye etmem kafaüstü kulaklık, ama alacam diyorsan f/p ve konfor açısından koss portapro tavsiye ederim.