folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kulak Ağrıtmayan Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyesi

Kulak Ağrıtmayan Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Sony MDR-V150 yaklaşık 2.5 yıl civarı kullandım, hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ediyorum. Kablosu yeterince uzun, malzemesi esnek kolay kolay kırılma ihtimali yok. Ses kalitesi de fazlasıyla iyi, skype, team speak, film, oyun herşey için kullandım fazlasıyla memnun kaldım. Hepsiburada'dan getirtmeye kalkarsan kargo ile birlikte 66.50 mi ne tutuyordu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı

Sony MDR-V150 yaklaşık 2.5 yıl civarı kullandım, hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ediyorum. Kablosu yeterince uzun, malzemesi esnek kolay kolay kırılma ihtimali yok. Ses kalitesi de fazlasıyla iyi, skype, team speak, film, oyun herşey için kullandım fazlasıyla memnun kaldım. Hepsiburada'dan getirtmeye kalkarsan kargo ile birlikte 66.50 mi ne tutuyordu.

Onada bakayım teşekkürler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

peki bu tür kulaklıkların zararı oluyormu duyma kaybı gibi ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Kafa üstü kulaklıklar bir süre kullandıktan sonra rahatsız ediyor. Ben de koss portapro ve grado 325is var ama film izlerken 15 liralık bi kulaklık kullanıyorum (sennheiser mx 80). Konfor arıyorsan tavsiye etmem kafaüstü kulaklık, ama alacam diyorsan f/p ve konfor açısından koss portapro tavsiye ederim.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
Toplam Hit: 3842 Toplam Mesaj: 15