folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kulak Yıkatmak

Kulak Yıkatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, kulağımı yıkatmak istiyorum ama yapılan işlemden korkuyorum riskli bir işlem gibi geliyor bana, ama yıkayınca ses duyumunda fark ediyormuş, bire birde yıkatanlardan öneri bekliyorum tavsiye edermisiniz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

daha once yıkattım hıc bır acı vs olmadı hastabakıcı yıkadı hatta :D sımdıde sag kulagı yıkatmam lazım ama aylardır sallıyorum ama haftaya halledıcem zor oluyor cok. Bir sorun yasayacıgını sanmıyorum hocam rahat olabılırsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Kulak yıkatmak kulak zarını temizliyor galiba su ile falan değil mil gibi birşey sokuyor kulagına onunla pisligi v.s çekiyor milin ucunda da kamera var.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

1. canın istiyor die kulak yıkatma 

2. bi sakıncası falan yok 2 kere yıkkatım bi sorun olmadı hemde sağlık ocağında :S

3.işlermden korkacak bişey yok 3-5 gün damla kullanıyon pisliği yumuşatıyo sonra doktora gidion kulağına büyük şırıngyla ılık su basıyor pislik çıkarsa çıkıyo çıkmazzsa hortum gbi bişey sokuyo elektrkli süpürge gibi kulaktaki pisliği çekiyor .

temizlenince bu kulaktan bunlar nasıl çıktı dersin . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

abi ben 2 3  yılda bir yıkatıyorum olay aynen şöyle oluyor..

kbb ye gidiyorsun kah normal ışıkla kah kamerayla kulağın içindeki kirin fazlalığına veya sertliğine bakıyorlar..

çok az kir varsa direk müdahele ediyorlar

az ise gliserin diye aklımda kalan yağ gibi birşey veriyorlar bunu kulaklarına 1 hafta boyunca damlatmanı ve gelmeni istiyorlar..

eğer kir çok fazla bide sert ise aynı süre boyunca oksijenli su kullanmanı istiyorlar.. bu oksijenli suyu kulağına doktorun dediği damla sayısınca damlatıyorsun... kulağı hiç acıtmıyor falan lavabo açıcı gibi birşey.. kişi köpürterek kabartıyor atamadığı kiri ise yumuşatıyor..

oksijenli suyu kulağıma damlattığımda  sprite gazozun baloncukları gibi fıkır fukur sesler duyuyorsun..

1 hafta süre bitince hastaneye gidip vakumla çekip alıyorlar.. biraz sesli oluyor canın yanarsa belirt ki.. beklesin..

neyse uzatmaya gerek yok. korkulacak birşey değil.. fakat işi bilen birine git.  

kulağı yıkattıktan sonra dışarı çıktığın vakit.. ulan rüzgar amma sesli esiyormuş diyeceksin. 1 2 güne de o yüksek sesli ortama  alışır normal karşılarsın olur biter..

yunusdogan tarafından 07/Ağu/14 12:40 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

benim sağ kulağım küçüklüğümden beri hep az duyar doktora gittim brşeyin yok dedi.

ama çene ile kafa tasını bağlayan eklem hep ağrı yapıyor.

kulağıma rüzgar geldiği zaman canım yanıyor benim sorunum ne sizce ? hep sağ kulağımda durduk yere ağrı oluyor.

20 lik dişlerin orada arada sırada yara oluyor. dilimle bastırınca kulağım ağrıyor. sağlık ocağıda doktorda birşeyin yok diyor ne yapmam lazım ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

babam yaptırdı. 1 hafta damla kullan öyle gel demişler. ne damlası anlamadım ama her kullandıkça duyması azaldı.

buda bizim için bir haftalık işkence oldu

duymadıkça tv nin sesini açtı artık son gün mahalleye yayın yapıyorduk :))

konser gibi. evin içinde yaşam imkansızdı. ertesi gün temizledilerde kurban kestik :)) şaka kesmedik ama o noktaya gelmiştik.

doktora sor damlayı. eğer önemli işin varsa temizlenene kadar duymada sorun varmı dersin

iki şey duydum doğruluğunu bilemiyorum bir kere temizleten sonrada temizletme gereği duyuyormuş

ikincisi doktor iyi değilse kulak zarına zarar verne ihtimali var

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hocam sebebi o mudur bilmem ama ufakken sag kulagim coka giriyordu ve yikadilar bi kac gun agrili gecti o gunden veridirde sag kulagim sanki daha az duyuyor ve arasira sizlayip duruyor rahatsiz etmedigi icin ustune olmadim ama  cok ufakda bisi olsa eger gerekli gorulmuyorsa bence yaptirma

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    zalimadam bunu yazdı

benim sağ kulağım küçüklüğümden beri hep az duyar doktora gittim brşeyin yok dedi.

ama çene ile kafa tasını bağlayan eklem hep ağrı yapıyor.

kulağıma rüzgar geldiği zaman canım yanıyor benim sorunum ne sizce ? hep sağ kulağımda durduk yere ağrı oluyor.

20 lik dişlerin orada arada sırada yara oluyor. dilimle bastırınca kulağım ağrıyor. sağlık ocağıda doktorda birşeyin yok diyor ne yapmam lazım ?

sağlık ocağındakiler uzman değil. uzmana görün.

ağrıyı bilemiyorum ama

işitme testi yaptır odyometri miydi orada kuağına kulaklık takıp sesleri duydukça düğmeye bas diyorlar.

ve kulağındaki işitme oranını söylüyorlar. sonra tam bahsettiğin kulak arkasındaki kemiğe birşey yapıştırıyor ve yine ses veriyor

sen yine duydukça düğmeye basıyorsun

kemikteki iletişimi ölçüyorlar. mesela hava %50 ama kemik %90 çıktı diyelim. o zaman işitme sorunu olan kulağına görmüpşsündür.

kulak cihazı takıyorlar daha iyi duyuyorsun.

sağlık ocağındaki sadece zarında zedelenme var onu görü bu bahsettiğim orta kulak sorunu için.

gerçi muayenede daha iyi anlaşılır.

sadece ağrı sıkıntı. ağzındaki yara kanıyormu. eğer öyleyse kötü şeyler düşünebilirsin hemen doktora git

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

sadece ağrı sıkıntı. ağzındaki yara kanıyormu. eğer öyleyse kötü şeyler düşünebilirsin hemen doktora git

yok kanama yok . ama kış geldiğinde kulak ağrımaya başladığında hep 20 lik dişlerin tam oaralarda küçük yara oluyor.

yaz geldiğinde yok oluyor. birde hiç klimanın önünde pervanenin önünde oturamıyorum. sanki canımdan can alıyorlar.

bazen öyle tık tık tık damar atar gibi kulağım ağrı yapınca kulağımı ser bir şekilde çekiştiriyorum tatlı bir acı hıs ediyorum sonra geçiyor.

akma kanama gibi birşeyde yok olduğu gibi duruyor ama bu yıllardıdr devam eden derinden derinden ağrı bitirdi beni.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Konuyla direk olarak alakası yok ama,

Kulak için kulaklık kullanmayın mümkün oldukça

Toplam Hit: 2556 Toplam Mesaj: 18